Κεντρική Elite League Τιμά τον Μπρούστα ο Εθνικός (pic)

Τιμά τον Μπρούστα ο Εθνικός (pic)

brusta

Ο Εθνικός θα αποσύρει τη φανέλα του παλαίμαχου αθλητή του, Κώστα Μπρούστα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Η ανακοίνωση:

“Τιμούμε το παρελθόν, αγωνιζόμαστε για το μέλλον!

Γιορτή τιμής και μνήμης διοργανώνει η επιτροπή παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Εθνικού Πειραιώς το Σάββατο 5 Μαΐου, στον αγώνα της ομάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος θα κρίνει την τελευταία θέση των Play-off. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί μεταξύ άλλων, ο κορυφαίας παίκτης και εμβληματική μορφή του μπασκετικού Εθνικού, Κώστας Μπρούστας, και παράλληλα θα αποσυρθεί η φανέλα του.

Επίτιμοι καλεσμένοι στην γιορτή των παλαίμαχων θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Ευάγγελος Λυμπεράτος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννης Μακρής, παλαίμαχοι αθλητές του Εθνικού και του Ολυμπιακού από την Αθήνα, τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Τρόντζος, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Πειραιά, Νίκος Καλαμακιώτης και ο Περιφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας στο κρίσιμο παιχνίδι και να τιμήσετε με την παρουσία σας την ιστορία του συλλόγου μας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…