Κεντρική A2 “Θα παλέψουμε σκληρά για την παραμονή”
A2

“Θα παλέψουμε σκληρά για την παραμονή”

Αρκαδικός θα προσπαθήσει να μείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορίας μέσω της διαδικασίας των playout. Ο Μάριος Δεσποτάκης μίλησε ενόψει των αναμετρήσεων με το Ψυχικό και τόνισε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν σκληρά για να παραμείνουν στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για την σειρά αγώνων με το Ψυχικό στα play out: “Το σίγουρο είναι πως σε αυτή την σειρά θα ”πολεμήσουμε” πάρα πολύ σκληρά. Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι για να δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε ο Αρκαδικός να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για το τι χρειάζεται να έχει μια ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια για να μπορέσει να πετύχει δύο νίκες και να φθάσει στην παραμονή: “Το Ψυχικό είναι μία ομάδα που ξεκίνησε την σεζόν με πολύ υψηλούς στόχους όμως έχει βρεθεί στην διαδικασία των play out. Σε αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι δεδομένο πως η τακτική και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί θα παίξει τον ρόλο της. Θεωρώ όμως ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις και με τέτοιο διακύβευμα μπαίνουν στην εξίσωση και η θέληση και το ποιος το θέλει περισσότερο. Βλέποντας καθημερινά τα παιδιά στην προπόνηση έχω διακρίνει το πόσο πολύ θέλουμε αυτά τα παιχνίδια και είμαι αισιόδοξος για την σειρά που έρχεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 Εθνική: Οι 10 πρώτοι σκόρερ

Η Α2 Εθνική Κατηγορία ξεκίνησε και ήδη το θέαμα από την πρώτη αγωνιστική… περισσεύει…