Κεντρική NBA Τεχνική ποινή στο 1ο λεπτό για τον Γκριν! (vid)
NBA

Τεχνική ποινή στο 1ο λεπτό για τον Γκριν! (vid)

harden green

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ίσως ο κορυφαίος αμυντικός του πλανήτη, ένας εκ των καλυτέρων ψηλών πασέρ κι αποτελεί τον απόλυτο glue-player της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη, των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο Γκριν, όμως, είναι κι ένας παίκτης που τείνει να εξωτερικεύει συχνά τα συναισθήματά του με έντονο τρόπο, κάτι που αποτυπώθηκε περίτρανα από το πρώτο λεπτό της “μάχης” εναντίον των Χιούστον Ρόκετς.

Συγκεκριμένα, ο Γκριν μάζεψε την μπάλα μετά το καλάθι του Τζέιμς Χάρντεν, με σκοπό να κάνει την επαναφορά απ’έξω. Ο “Beard” βρέθηκε κατά λάθος στον δρόμο του, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον σταρ των Γουόριορς, με συνέπεια να τον απωθήσει δυνατά στο στήθος και να απειληθεί επεισόδιο με το “καλημέρα” του ματς!

Ο δυναμικός φόργουορντ/σέντερ δέχθηκε τεχνική ποινή με συνοπτικές διαδικασίες αλλά έδειξε να μην συμμορφώνεται, καθώς, λίγα λεπτά αργότερα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές μετά το φάουλ του στον Πι Τζέι Τάκερ. Όπως τόνισαν κι οι εκφωνητές, ο Γκριν ήταν τυχερός που δεν μάζεψε και δεύτερη τεχνική ποινή, κάτι που θα οδηγούσε στην αυτόματη αποβολή του.

Παρά το “θυελλώδες” ξεκίνημά του στο ματς, ο Γκριν κατάφερε να βρει τη συγκέντρωσή του στη συνέχεια, αποδεικνύοντας ότι η ψυχολογία του τρέφεται με θετικό τρόπο από τέτοια σκηνικά. Ο “Money” ολοκλήρωσε το ματς με 5 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 τάπες και 2 κλεψίματα, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στον ανασταλτικό και τον δημιουργικό τομέα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…