Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τα DVD του “1968” και στο ΑΕΚ – Κύμη

Τα DVD του “1968” και στο ΑΕΚ – Κύμη

1968 aek tainia

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο “Νίκος Γκάλης” για την τελευταία αγωνιστική της Basket Leage την Κύμη και όσοι φίλαθλοι βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το dvd της ταινίας 1968. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ έκανε γνωστό ότι ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το dvd από τα εκδοτήρια, ενώ θα μπορεί να αγοράσει και το συλλεκτικό μπλουζάκι για την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά:

“H ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι στον αγώνα της Κυριακής (13/05, 17:00), όπου η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Κύμη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Basket League, θα ξαναθυμηθούμε την… αφορμή, που η εφετινή περίοδος εξελίχθηκε στην πιο λαμπρή της σύγχρονης ιστορίας της.

Η ταινία-σταθμός «1968» του Τάσου Μπουλμέτη, που δημιούργησε την αύρα για τα κατοπινά, θα πωλείται ξανά σε μορφή DVD στο περιθώριο της αναμέτρησης. Τα DVD θα βρίσκονται στα δύο εκδοτήρια εισιτηρίων (σταθμό «Ειρήνη» και P5 του ΟΑΚΑ), καθώς και σε δύο “stand” έξω από την είσοδο VIP στο “Νίκος Γκάλης”.

Eπίσης, την Κυριακή οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το κίτρινο συλλεκτικό t-shirt της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2018, που φόρεσαν οι τροπαιούχοι του Basketball Champions League μετά τον Τελικό με Μονακό, αλλά και ένα μαύρο t-shirt έκπληξη.

Θα πωλούνται στο Εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη», στο εκδοτήριο P5 του “Νίκος Γκάλης”, και έξω από την είσοδο VIP του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Τέλος, μετά από «απαίτηση» πολλών φίλων της ΑΕΚ θα επαναδιατεθεί δωρεάν στο κοινό, στο περιθώριο του αγώνα με την Κύμη, το ιστορικό (πια) Match Programme της «Βασίλισσας», που είχε κυκλοφορήσει για τις ανάγκες του F4 του BCL”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…