Κεντρική Elite League Στα κρίσιμα “μιλάει” η εμπειρία

Στα κρίσιμα “μιλάει” η εμπειρία

charitopoulos

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με την πλάτη στον τοίχο τη σειρά με τον Απόλλωνα Πάτρας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α2, μιας και οι Πατρινοί μετέφεραν δύο νίκες από την κανονική διάρκεια και χρειάζονται μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη απέδειξε, πάντως, πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των “μελανόλευκων” στη σειρά, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν άνετα του Απόλλωνα με 89-73 στο Ιβανώφειο και να μειώνουν σε 2-1, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σάββατο (19/5) στην Περιβόλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι με τους Πατρινούς ήταν ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ έμεινε στο παρκέ περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη του Γηραιού (σ.σ. σχεδόν 31 λεπτά), κάνοντας τη ζημιά στον Απόλλωνα κάτω από τα καλάθια.

Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα εντυπωσιακό double – double, καθώς σημείωσε 21 πόντους (5/6 βολές, 8/14 δίποντα) και κατέβασε 15 ριμπάουντ (11 αμυντικά + 4 επιθετικά), οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Ηρακλή στη νίκη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…