Κεντρική Γ' Εθνική Σολωμός : “Δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω τα νέα παιδιά” (pic)

Σολωμός : “Δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω τα νέα παιδιά” (pic)

kronos

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε εχθές(27/5) η χρονιά για τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ο οποίος κέρδισε στο μπαράζ των ομάδων που πήραν τις τέταρτες θέσεις των ομίλων τους, την Αχαγιά 82 με 70-65. Επιπλέον, η ομάδα του Κρόνου κατέκτησε φέτος και το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Ένας από τους εμπειρότερους παίκτες της ομάδας, ο Στέφανος Σολωμός, έδωσε τα εύσημα στα νέα παιδιά τα οποία κατάφεραν να γίνουν ομάδα και να φέρουν αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι ξεκινάει προετοιμασία για την 21 του χρονιά στα παρκέ:

“Μια παρέα με 13 αγνώστους μεταξύ τους ξεκίνησε περσι το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι εξ αυτών νέα παιδιά ηλικίας 18-23 που δεν τους ειχα ξαναδεί να παίζουν ποτέ και οι περισσότεροι απ αυτους δεν ειχαν ξαναπαίξει σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Μάιος 2018 η παρέα αυτή κατάφερε να γίνει ομάδα , άγγιξε την άνοδο, κατέκτησε ένα κύπελλο και τελικά τελείωσε νικήτρια στα μπαράζ κατάταξης χθες βράδυ στην Κόρινθο. Δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω την προσπάθεια αυτών των νέων παιδιών που ήταν καθημερινά στο γήπεδο χωρίς ίχνος εγωισμού και γεμάτοι όρεξη για δουλειά. Νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους στον χώρο και αυτό είναι που κρατάω περισσότερο από την φετινή χρονιά. Όσο για μας, τις μεγάλο κοπέλες, όπως πολύ εύστοχα μου είπε ένας φίλος προπονητής πέρσι το καλοκαίρι, συνεχίζουμε την αναζήτησή της επιτυχίας και του ανταγωνισμού με όρεξη που ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα σε αυτή την ηλικία. Σήμερα είναι Δευτέρα και αύριο θα είναι Τρίτη!!! Αύριο ξεκινάει η νέα προσπάθεια για μια ακόμη χρονιά, την νούμερο 21.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…