Κεντρική Διεθνή Σοκό: “Θέλω να επισκεφτώ στην Ακρόπολη”

Σοκό: “Θέλω να επισκεφτώ στην Ακρόπολη”

soko

Ο Όβι Σοκό επέστρεψε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει με τη Μούρθια στο Final Four του Basketball Champions League. O Βρετανός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη χώρα μας για δύο χρόνια στα Τρίκαλα, δήλωσε ότι θέλει να κερδίσει την ΑΕΚ στα ημιτελικά και σαν πριμ να πάρουν μία βόλτα στην Ακρόπολη, την οποία δεν έχει καταφέρει να επισκεφτεί.

Αναλυτικά:

Για το πριμ που θέλει σε περίπτωση νίκης στον ημιτελικό: “Μια επίσκεψη στην Ακρόπολη! Είναι το απωθημένο μου, όσες φορές ήρθα με τα Τρίκαλα στην Αθήνα για αγώνα δεν πρόλαβα να την επισκεφτώ και θα ήταν ιδανικό αν καταφέρουμε να νικήσουμε, να πάμε το Σάββατο όλη η ομάδα μια βόλτα εκεί”.

Για τους Έλληνες και το ελληνικό πρωτάθλημα: “Απίστευτοι άνθρωποι, πολλοί φιλικοί και έξω καρδιά. Όσο για το πρωτάθλημα θα έλεγα ότι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Είχα αγωνιστεί στο “Νίκος Γκάλης” και είναι ένα ωραίο γήπεδο. Θα είναι φυσικά γεμάτο, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να προσέξουμε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες”.

Για το αγαπημένο του φαγητό και όχι μόνο: “Ο γύρος, είναι το ωραιότερο φαγητό που δοκίμασα, ενώ απίθανος είναι και ο ελληνικός καφές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…