Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σλούκας: “Περήφανος για την ομάδα μου”

Σλούκας: “Περήφανος για την ομάδα μου”

kostas sloukas fenerbahce baskonia 1

Ο Κώστας Σλούκας, αναφέρθηκε στο πόσο υπερήφανος νιώθει για την ομάδα του, καθώς όπως τόνισε είναι όνειρο για την Φενέρ, οι τρεις συνεχόμενοι τελικοί, ενώ απάντησε για το αν σκέφτεται να γίνει ο ρέκορντμαν σε τίτλους.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: ” Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου. Αξίζαμε να είμαστε σε έναν ακόμα τελικό. Τα τελευταία 3 χρόνια η Φενέρ παίζει σε τελικούς. Αυτό είναι ένα όνειρο για την Φενέρ. Αύριο πα΄ζιουμε κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα με γεμάτο ρόστερ που είναι υγιείς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.

Για τον ρόλο του ηγέτη στην Φενέρμπαχτσε αλλά και τον έκτο τελικό της καριέρας του: “Δεν σκέφτομαι τον έκτο τελικό μου ή κάτι τέτοιο. Η δουλειά μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος και είμαι πολύ χαρούμενος. Σχετικά με την ηγεσία του παιχνιδιού, αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή. Σημασία έχει η νίκη και το πώς θα φτάσουμε σε αυτή”.

Για τον Τζίτζι Ντατόμε: “Ο Τζίτζι κάνει πράγματα που κρίνουν το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος γι αυτόν γιατί μπορεί να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση. Εύχομαι να έχει την ίδια εικόνα και στον μεγάλο τελικό”.

Για το αν σκέφτεται αν γίνει ρέκορντμαν σε τίτλους: “Είναι λίγο δύσκολο α κατακτήσω τόσους τίτλους. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει εξ αρχής στόχο την παρουσία σε Final Four. Αυτό με κάνει καλύτερο σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως δεν μετρά μόνο η εμπειρία, αλλά και ποιος το θέλει πιο πολύ, αλλά και να έχεις την τύχη με το μέρος σου”.

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: “Είναι θαύμα αυτό το παιδί. Η ποιότητά του τον κάνει από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη γεμάτο εμπειρία. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να τους σταματήσουμε”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…