Κεντρική Β' Εθνική Σκάνδαλος: “Κανείς δεν μας περίμενε φέτος”

Σκάνδαλος: “Κανείς δεν μας περίμενε φέτος”

xristos skandalos panerythraikos

Ο  Χρήστος Σκάνδαλος του  Πανερυθραϊκού , μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδα του, αναφέρθηκε στην εκπληκτική χρονιά που κάνει αυτή, αλλά και για την δική του εξέλιξη την φετινή χρονιά.

Πιο αναλυτικά τα λόγια του Σκάνδαλου: “Το πρωτάθλημα για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμη, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό. Και μόνο που έχουμε “κλειδώσει” μία θέση στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος αποτελεί μεγάλη επιτυχία για εμάς, αν αναλογιστούμε ότι διαθέτουμε ένα απ’ τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας και ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή! Ωστόσο, αυτό δεν μας αρκεί, αφού έχουμε ουσιαστικές ελπίδες να πλασαριστούμε ακόμη ψηλότερα και αυτό κυνηγάμε. Έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη αγωνιστικές, δύο ακόμη ματς με Ιπποκράτη αύριο και Ίκαρο την τελευταία Αγωνιστική, και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να βγάλουμε όλα μας τα ψυχικά αποθέματα, προκειμένου να πάρουμε δύο θετικά αποτελέσματα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, διότι στην τελική, ύστερα από όσα έχουμε κατορθώσει φέτος, το αξίζουμε και με το παραπάνω. Το αξίζουμε όλοι, από εμάς τους παίκτες, τους προπονητές μας, τη διοίκηση που ήταν πάντοτε δίπλα μας, όλο το σταφ της ομάδας, μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλό μας! Και φυσικά, εκτός του ότι το αξίζουμε, οφείλουμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και για τη φανέλα και την ιστορία του Πανερυθραϊκού, γιατί έτσι ταιριάζει στην ομάδα μας. Δεν μας επηρεάζει ο,τιδήποτε συμβαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ και όλοι μας θέλουμε να κλείσουμε με τον ομορφότερο τρόπο τη φετινή απίστευτη σεζόν!”

Για την πορεία της ομάδας του: “Κανείς δεν μας περίμενε φέτος! Κανένας δεν πίστευε ότι θα κάνουμε πορεία πρωταγωνιστική, ειδικά σε ένα απ’ τα πιο ανταγωνιστικά -και ποιοτικά- πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στο πλάνο του κόουτς Χουχουλή και των συνεργατών του, δημιουργήσαμε ένα εκπληκτικό κλίμα όλοι μεταξύ μας, γίναμε παρέα και ο καθένας στην ομάδα έβαλε το δικό του λιθαράκι, ούτως ώστε να πετύχουμε αυτό που στην αρχή της σεζόν έμοιαζε απλά ακατόρθωτο! Αυτό που ακούγαμε όλα αυτά τα χρόνια εμείς οι νέοι στην ομάδα, ότι ο Πανερυθραϊκός είναι Οικογένεια, το ζήσαμε και από κοντά, γίναμε κομμάτι αυτής της Οικογένειας και δεν είναι τυχαίο που ξεπεράσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς, διαψεύδοντας τους πάντες! Εύχομαι, λοιπόν, το τέλος αυτής της διαδρομής να είναι το ίδιο όμορφο με το φετινό μας “ταξίδι”!

Προσωπικά, φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία από τον κόουτς Χουχουλή και τον Πανερυθραϊκό (παρότι προερχόμουν από μία σεζόν που με την πρώην μου ομάδα υποβιβαστήκαμε στην Γ’ Εθνική) να δείξω τι αξίζω σε μία ομάδα με απαιτήσεις, που έχει ιστορία και η φανέλα της είναι “βαριά” και πιστεύω ότι μέσα από την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι, αλλά και μέσα από τη σκληρή δουλειά και την καθοδήγηση του κόουτς, κατάφερα να εξελίξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου, να αποκτήσω πολύτιμη εμπειρία και να γίνομαι όλο και πιο ώριμος βδομάδα με βδομάδα. Πάντοτε έδινα το 100% των δυνάμεών μου για την ομάδα και μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσα να είμαι από την παρθενική μου σεζόν με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…