Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Συγχαρητήρια στον Γιατρά, πιάνουμε δουλειά για Παναθηναϊκό”

Σφαιρόπουλος: “Συγχαρητήρια στον Γιατρά, πιάνουμε δουλειά για Παναθηναϊκό”

sfairopoulos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους Πατρινούς και πλέον στρέφει την προσοχή του στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

“Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως αμυντικά, καθώς καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού του Προμηθέα. Διαβάσαμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας και δεν δεχτήκαμε εύκολους πόντους. Αντίθετα, εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και σκοράραμε εύκολα καλάθια. Επίσης, θεωρώ ότι είχαμε καλή κυκλοφορία, ελέγξαμε τον ρυθμό και είχαμε σταθερότητα, συγκέντρωση, διάθεση και διάρκεια για 40΄. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την φετινή του πορεία και ειδικότερα στον προπονητή του, τον Μάκη Γιατρά.

Ο Προμηθέας έκανε μια εξαιρετική πορεία, η οποία βέβαια δεν σταματάει εδώ, καθώς ακολουθούν και οι μικροί τελικοί με τον ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Από την πλευρά μας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας, οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν για μια ακόμη φορά. Σε ό,τι αφορά τους μικρούς τελικούς μεταξύ Προμηθέα και ΠΑΟΚ, η ομάδα με το πλεονέκτημα της έδρας έχει το προβάδισμα, όμως και ο ΠΑΟΚ έχει πιάσει έναν καλό ρυθμό, ενώ και ο Προμηθέας έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Μιλόσεβιτς.

Αναφορικά με τον β΄ ημιτελικό στο ΣΕΦ, εμείς δείξαμε μια αδράνεια στα τελευταία 18΄ και θεωρήσαμε ότι θα είχαμε ένα εύκολο έργο όπως στο πρώτο παιχνίδι. Πήραμε ένα καλό μάθημα και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Τα παιδιά είναι προσηλωμένα στο έργο μας. Εχουμε επιστροφές παικτών μετά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε. Ο Μιλουτίνοφ ανεβαίνει, το ίδιο και ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου. Θα ξεκουραστούμε λίγο και αμέσως μετά θα πιάσουμε δουλειά για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…