Κεντρική Elite League “Τους ευχαριστούμε για την κριτική, μας τόνωσαν τον εγωισμό!”

“Τους ευχαριστούμε για την κριτική, μας τόνωσαν τον εγωισμό!”

ethnikos

Ο Κώστας Μαχαίρας είναι εκ των κορυφαίων του Εθνικού και φέτος και βοήθησε σημαντικά την ομάδα να μπει στα playoffs. Ο έμπειρος σέντερ μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Χολαργό και ανέφερε ότι είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του Πειραιά θα φτάσει στη νίκη και θα ισοφαρίσει. Παράλληλα, ο Μαχαίρας αναφέρθηκε και στους επικριτές τους στην αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά:

“Στον Χολαργό κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Όμως, σε έναν αγώνα σαράντα λεπτών αυτό δεν είναι αρκετό. Στο δεύτερο μισό χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο καλή ομάδα όπως ο Χολαργός η συγκέντρωση είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για την τελική έκβαση. Ωστόσο, αυτή η ήττα δεν μας έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αυριανό αγώνα σαν ξεχωριστό αγώνα, όπως κάνουμε πάντα και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας”.

Για τον άλλον αγώνα: “Ο Χολαργός είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο, αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάτι. Αν περιορίσουμε τα επιθετικά rebound και παίξουμε ελεύθερο επιθετικό μπάσκετ πιστεύω ότι, εύκολα ή δύσκολα, θα φτάσουμε στη νίκη”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Το αυριανό παιχνίδι έχει τεράστια σημασία για την ομάδα μας. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν, να βρεθούν στο πλάι μας και να μας χειροκροτήσουν. Θέλουμε να είναι ο έκτος παίκτης μας σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς!”.

Για την αμφισβήτηση της αξίας της ομάδας: “Στην αρχή της σεζόν πολλοί μας έλεγαν ότι η περσινή πορεία του Εθνικού ήταν τυχαία. Στις δύσκολες στιγμές της φετινής χρονιάς αυτή η κριτική μας πείσμωσε. Μας έκανε να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας. Με την εξέλιξή μας στον δεύτερο γύρο τους αποδείξαμε πως είχαν άδικο. Όταν μία ομάδα ξεπερνάει τον καλύτερο εαυτό της και αυτό έχει διάρκεια σημαίνει πως πραγματικά το αξίζει. Τους ευχαριστούμε για την κριτική, γιατί μας τόνωσαν τον εγωισμό!», ενώ, συμπλήρωσε «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όμως, είχαμε και ανθρώπους δίπλα μας που μας στήριξαν πραγματικά. Ευχαριστούμε τη διοίκηση και τον γιατρό της ομάδα μας που φρόντισαν να μη μας λείψει τίποτα. Χάρη στη βοήθειά τους καταφέραμε να φτάσουμε εδώ σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…