Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Τιμή να κάθομαι με κορυφαίους”

“Τιμή να κάθομαι με κορυφαίους”

makis giatras

Ο Προμηθέας είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής Basket League και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, σημείωσε ότι είναι υπερήφανος για την ομάδα του και είναι τιμή του, που κάθεται ανάμεσα στους κορυφαίους. Ο αρχηγός των Πατρινών, Νίκος Γκίκας, τόνισε ότι θέλουν να δείξουν ότι δεν έφτασαν τυχαία εδώ.

Αναλυτικά:

Μάκης Γιατράς

“Πρώτα απ όλα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα που εκπροσωπώ να κάθομαι με κορυφαίους προπονητές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουν αποδείξει τι είναι οι παίκτες αυτοί. Για μένα είναι περηφάνια αυτό που ζω. Αυτό που θέλουμε είναι να χαρούμε τα παιχνίδια. Είχαμε σταθερή πορεία με εξαίρεση τον Δεκέμβριο. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε ό,τι μας αξίζει στο γήπεδο”.

Για το αν μπορούμε να δούμε πολιτισμό στους τελικούς του πρωταθλήματος: “Εμείς στην Πάτρα δείξαμε ότι υπήρχε τρομερή ατμόσφαιρα. Όλα τα παιχνίδια είχαν κόσμο στο γήπεδο. Χάρηκαν όλοι την ατμόσφαιρα. Δεν υπήρξε και αντίπαλος που είχε παράπονο. Έτσι πρέπει να είναι όλοι οι αγώνες. Αυτό πρεσβεύουμε και το έχουμε δείξει”.

Νίκος Γκίκας

“Είναι τιμή που είμαστε εδώ. Όταν άρχιζε η χρονιά κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ. Τερματίσαμε τρίτοι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι τρία… ξεάγχωτα παιχνίδια. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά έχουμε δείξει χαρακτήρα και θέλουμε να δείξουμε ότι δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…