Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μακάρι να συνεχίσω στην ΑΕΚ”

“Μακάρι να συνεχίσω στην ΑΕΚ”

Την πρόθεση του να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Μαυροειδής σε συνέντευξη του. Ο Έλληνας σέντερ ανέφερε ότι ακόμη δεν έχουν μιλήσει για το μέλλον του, αλλά τόνισε ότι θέλει να παραμείνει κι άλλα χρόνια στην Ένωση για να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Ώρα για Σπορ”:

Για το μέλλον του: “Τώρα μόλις τελείωσε η σεζόν, δεν έχουμε κάτι προς το παρόν. Θα συζητήσουμε και βλέπουμε. Εγώ πάντα εδώ είμαι. Νομίζω ότι έδωσα και έκανα πολλά για την ομάδα και βοήθησα μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσει ψηλά. Ο πρόεδρος ξέρει και πάντα με εκτιμάει γι’ αυτό που έχουμε κάνει. Είμαι εδώ στο σταδιακό ανέβασμα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, το έχω ζήσει από μέσα και νομίζω ότι έχω βοηθήσει σε αυτό που έχει φτάσει η ομάδα. Μακάρι να μπορώ να συνεχίσω και άλλα χρόνια και να κρατήσουμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο”.

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα playoffs: “Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε αδειάσει και δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Πιο πολύ πνευματικά δεν καταφέραμε να μπούμε στη φιλοσοφία αυτών των αγώνων. Πιστεύω πως δεν θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα να τους κερδίσουμε και στα δύο ματς, αν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν όμως και χάσαμε”.

Για τη σεζόν της ΑΕΚ: “Αυτή η χρονιά θα μείνει για πάντα στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Κάναμε νταμπλ, η ομάδα είχε πάρα πολλά χρόνια να ζήσει παρόμοιες στιγμές. Νομίζω πως η χρονιά δεν είναι απλά πετυχημένη, αλλά πάνω από τα σύννεφα. Πάντα είχαμε πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε έναν τελικό είτε μια συμμετοχή σε Final Four, αλλά όλα αυτά μαζί δεν τα περιμέναμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Απάντησε στον Δρακόπουλο, ζητά αποζημίωση

Ανακοίνωση απάντηση στον Θοδωρή Δρακόπουλο εξέδωσε η ΑΕΚ αναφορικά με τις δηλώσεις που έκα…