Κεντρική Elite League “Καθάρισαν” οι ψηλοί του Χολαργού

“Καθάρισαν” οι ψηλοί του Χολαργού

holargos

Ο Χολαργός πήρε το προβάδισμα πρόκρισης στη σειρά των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού με 87-66 κι έκανε το 2-1.

Οι “ψηλοί” του Χολαργού ήταν αυτοί που “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη, κερδίζοντας τη μάχη κάτω από τα καλάθια. Ο Νίκος Παπανικολάου κι ο Ράσαντ Μπελ έμειναν στο παρκέ για σχεδόν 31 λεπτά ο καθένας κι έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στους Πειραιώτες. Ο πολύπειρος Έλληνας φόργουορντ/σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 πόντους (4/6 τρίποντα), 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ πρόσθεσε 16 πόντους (4/5 τρίποντα) κι 8 ριμπάουντ.

Αμφότεροι πήραν πολλά “σκουπίδια” (17 στο σύνολο), βοηθώντας τον Χολαργό να κυριαρχήσει στον τομέα των ριμπάουντ (40-27), ενώ “εκτέλεσαν” τον Εθνικό με το καλό περιφερειακό τους σουτ (8/11 τρίποντα). Στο επιθετικό κομμάτι, σημαντική ήταν κι η βοήθεια του Κομποδιέτα, ο οποίος συμπλήρωσε 16 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (7/8 βολές, 3/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…