Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Κάναμε ακόμη μία υπέρβαση”

“Κάναμε ακόμη μία υπέρβαση”

makis giatras

Ο Προμηθέας έγραψε ιστορία, καθώς κέρδισε ξανά το Λαύριο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, τόνισε μετά το ματς ότι κάνανε ακόμη μία υπέρβαση και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

“Νομίζω κάναμε άλλη μία υπέρβαση σήμερα, παίζαμε στην ουσία χωρίς τρεις ξένους, παίξαμε καταπληκτικά από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Μας πίεσε στο τέλος το Λαύριο μπόρεσε και μείωσε την διαφορά, το μόνο μειονέκτημα που είχαμε σήμερα ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ και το άλλο πρόβλημα τον Ουίγκινς.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου κάνανε όπως σας είπα άλλη μία υπέρβαση, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε από την Πάτρα να μας υποστηρίξει. Νομίζω είναι ιστορικές στιγμές αυτές που ζούμε, είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Basket League όπως έχω πει τα όνειρα συνεχίζονται.

Θα πάμε να χαρούμε τα επόμενα παιχνίδια. Θα πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό θα πάμε να τα διασκεδάσουμε και ότι μπορέσουμε θα κάνουμε. Αν μπορέσουμε να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη η ομάδα θα είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο, γιατί έκανε μία καταπληκτική πορεία φέτος το Λαύριο, είχε μία καταπληκτική ομάδα. Να του ευχηθώ καλή συνέχεια και το Λαύριο φέτος νομίζω ήτανε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Έπαιξε ωραίο μπάσκετ και ο κόσμος που είδε τα παιχνίδια που παίξαμε μεταξύ μας ήτανε εξαιρετικά παιχνίδι. Κρίθηκαν και τα 2 παιχνίδια στις λεπτομέρειες θα μπορούσε όπως κερδίσαμε εμείς να τα είχαμε χάσει τα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…