Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Είναι ένα μικρό επίτευγμα αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο”

“Είναι ένα μικρό επίτευγμα αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο”

laurio lavrio xristos serelis

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε κόντρα στον Προμηθέα και με συνολικό σκορ 2-0 έμεινε εκτός ημιτελικών της Basket League. Ο Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος του ματς έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τη φετινή πορεία, ενώ χαρακτήρισε μικρό επίτευγμα αυτό που κάνει κάθε χρόνο η ομάδα.

Αναλυτικά:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για το 2-0 που μας έκανε σήμερα. Θεωρώ ότι σήμερα άξιζε να κερδίσει ήταν σχεδόν σε όλο το διάστημα μπροστά, το καλό είναι ότι σε ένα πάρα πολύ κακό βράδυ για εμάς είχαμε μία αντίδραση κυνηγήσαμε προσπαθήσαμε θέλαμε να κάνουμε το 1-1 και να πάμε σε 3ο παιχνίδι η σειρά. Δεν το καταφέραμε, δεν θέλω να συνεχίσω να πω πολλά πράγματα για τον αγώνα εξάλλου το θέμα πρόκριση τελείωσε. Καλή συνέχεια εύχομαι στον Μάκη Γιατρά και στον Προμηθέα για την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Θέλω να σταθώ σε πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν έναν παίχτη μου και έναν συνεργάτη μου. Θα μιλήσω για τον Σάκη Γιαννακόπουλο σήμερα που τελείωσε η σεζόν ήταν και η τελευταία του χρονιά στο Λαύριο. Άσχετα με το τι θα κάνει στην πορεία πρέπει να πω δημόσια και να ακουστεί. Ο Σάκης είναι ο αρχηγός της ομάδας είναι ο άνθρωπος ο οποίος στην ουσία μας έδωσε το έναυσμα για να ανέβουμε σε αυτή την κατηγορία.

Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχαμε ποτέ στην ομάδα. Τον πήραμε πολύ μικρό σχεδόν στα 22 του και ήταν μεγάλος για την κατηγορία που τον πήραμε για την Γ΄ Εθνική. Πάρα πολύ καλός παίκτης, ήταν ένας παίκτης ο οποίος έπρεπε να παίξει στην Α1  πολύ νωρίτερα από ότι έπαιξε, αλλά έμεινε πιστός στην ομάδα τόσα χρόνια.

Παρόλο που είχε πάρα πολλές προτάσεις για να πάει σε άλλες ομάδες σε ανώτερες κατηγορίες από το Λαύριο έμεινε εδώ και έπρεπε η ομάδα να ανέβει στο επίπεδο του για να μπορέσουμε να ον κρατήσουμε και να αξιωθεί και αυτός να παίξει σε αυτή την κατηγορία. Δυστυχώς αργήσαμε λίγο να ανέβουμε και θεωρώ δεν έχει πάρει τον χρόνο και αυτά που έπρεπε να πάρει και σε αυτή την κατηγορία.

Ο δεύτερος άνθρωπος στον οποίο θα αναφερθώ είναι ο Κώστας Πασχάλης ο οποίος για προσωπικούς λόγους οικογενειακούς ευτυχώς για καλούς και όχι για κακούς δεν θα είναι στην ομάδα του χρόνου. Θα είναι εκτός Ελλάδας είναι ένας συνεργάτης που τα τελευταία χρόνια είμαστε μαζί συνέχεια κάθε μέρα συζητάμε τα πάντα, διαλέγουμε μαζί παίκτες δουλεύουμε ξέρει τι μου αρέσει. Είναι ένας πιστός συνεργάτης πάρα πολύ σωστός με όλους μέσα στην ομάδα.

Δυστυχώς στο τελευταίο παιχνίδι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και για αυτούς, θέλω να τον ευχαριστήσω και αυτόν από καρδιάς γιατί έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και εμένα να μεγαλώνουμε κάθε χρόνο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους που ήταν στην ομάδα φέτος από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο που ανιδιοτελώς βοηθούσε σο γήπεδο οπουδήποτε συνεργάτες, παίχτες, γιατρούς τα πάντα, διότι καταφέραμε για άλλη μία χρονιά συνεχόμενη να κάνουμε την καλύτερη μας χρονιά κατακτώντας την 6η θέση. Η καλύτερη θέση στην κατηγορία έως σήμερα. Νομίζω είναι ένα μικρό επίτευγμα αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο, ελπίζω η ομάδα αυτή να έχει συνέχεια την συνέχεια που της πρέπει που της αναλογεί, γιατί την συνέπεια όλο αυτά τα χρόνια την έχει δείξει στο μέγιστο βαθμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…