Κεντρική Elite League Προπονήθηκε στην Περιβόλα ο Ηρακλής (pics)

Προπονήθηκε στην Περιβόλα ο Ηρακλής (pics)

ira

Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει αύριο (19/5,17:00) τον Απόλλωνα Πατρών. Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει όλους του τους παίκτες του διαθέσιμους για τον εν λόγω αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κακαρούδης παρότι αντιμετώπισε πρόβλημα στην μέση, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Τετάρτης προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα τεθεί στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για αύριο. Ακόμη, οι Κώστας Τότσιος και Απόλλωνας Δεληγιώργης προπονήθηκαν κι αυτοί με την ομάδα, ενώ έκαναν παράλληλα το αποθεραπευτικό τους πρόγραμμα, αλλά θα τεθούν ομοίως στη διάθεση του προπονητή.

Ο προπονητής του Ηρακλή δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση τα εξής:

“Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπου προέχει πλέον η πνευματική ηρεμία. Τεχνικά η ομάδα ετοιμάζεται για αυτά τα παιχνίδια εδώ και καιρό, είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη, από εκεί και πέρα σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιάζεται έτσι και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, είναι όλοι έμπειροι και ικανοί, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει.”

ira1 ira2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …