Κεντρική Basket League Άρης Πουλιανίτης: “Η χρονιά ήταν διδακτική”

Πουλιανίτης: “Η χρονιά ήταν διδακτική”

poulianitis

Ο Στέλιος Πουλιανίτης, μιλώντας στο “Arena 89,4 FM” αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά του Άρη, χαρακτηρίζοντας της περίεργη, αλλά μίλησε παράλληλα και για το μέλλον του.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Ήταν μία περίεργη χρονιά, αποκομίσαμε καλά και κακά αλλά τώρα χαλαρώνουμε. Σίγουρα ήταν μία διδακτική χρονιά , γίνεσαι καλύτερος μέσα από τις δυσκολίες. Γίναμε καλύτεροι και σαν άνθρωποι και σαν συμπαίκτες, μάθαμε πολλά πράγματα, τα οποία θα είναι χρήσιμα για όλη την καριέρα μας», σημείωσε αρχικά”

Για το αν σκέφτηκαν ότι θα πέσει ο Άρης:”Επειδή είναι ο Άρης δε χωράει δεύτερη σκέψη για το «πέφτει», δεν υπήρχε σενάριο για να πέσουμε δεν είχαμε δεύτερη επιλογή”.

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργήθηκαν:“Ήρθε ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά δεν το είχαμε σκεφτεί,. Μετά το θέλαμε όσο τίποτα άλλο και είχαμε κίνητρο για τα πλέι οφ. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν είχε τόσες ήττες σερί, με τόσα ταξίδια , με ψυχολογική και σωματική κούραση, είναι δύσκολο να βλέπεις χαμόγελα αλλά σε εμάς υπήρχαν γιατί ήμασταν με τους συμπαίκτες μας και στα αποδυτήρια ήμασταν καλά. Είχαμε καλή ατμόσφαιρα”.

 Για την αλλαγή προπονητή:”Σίγουρα είναι διαφορετικά όταν αλλάζουν τα δεδομένα, πόσο μάλλον όταν έρχεται ένας προπονητής που περνάει μια φιλοσοφία διαφορετική αλλά έπρεπε να κοιτάξουμε μόνο τα θετικά. Κρατούσαμε μόνο αυτά από ότι καινούριο ερχόταν”.

Για το αν ένιωσαν φόβο μήπως πέσει η ομάδα:”Όταν το βλέπεις, το καταλαβαίνεις άνθρωπος είσαι. Ξέραμε ότι στενεύουν τα περιθώρια, δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλο. Ανησυχήσαμε αλλά ξέραμε την προσπάθεια μας και ότι θα τα καταφέρναμε”.

Για το συμβόλαιο του και το μέλλον του στον Άρη: “Δεν έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, δεν έχω συζητήσει. Προς το παρόν ξεκούραση και περιμένω. Είναι δύσκολη ερώτηση, ο Άρης είναι Άρης, είναι μεγάλο σωματείο και έχει παρελθόν. Κοιτάω μόνο να βελτιωθώ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…