Κεντρική Γ' Εθνική Πεντέλη: “Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η ΕΟΚ”

Πεντέλη: “Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η ΕΟΚ”

penteli

Η Πεντέλη εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο χθεσινό (6/5) εντός έδρας παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας, καλώντας την ΕΟΚ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσει τους φιλοξενούμενους για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Αναλυτικά:

“Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στη μητέρα του αθλητή μας Κώστα Σαλτουρίδη που απρόκλητα τραυματίστηκε από ένα οπαδό από αυτούς που οργανωμένα έφερε με πούλμαν ο ΕΣΠΕΡΟΣ από την Καλλιθέα.

Τραυματίσθηκε από ένα 25χρόνο νέο, από τους οργανωμενους που μπήκαν με βία στο γήπεδο, χωρίς να πληρώσουν, κατέστρεψαν την πόρτα του διαχωριστικού κιγκλιδωματος, κατέγραψαν τους τοίχους της κερκίδας, έσπασαν καθίσματα, κάπνισαν τον μπάφο τους, έβρισαν χυδαία και στο τέλος θέλησαν να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο με αίμα αυτή τη φορά, αναγκάζοντάς τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών μας, που με τόση προσπάθεια προσπαθούμε να προσελκύσουμε στο άθλημα, να τα απομακρύνουν από το γήπεδο σοκαρισμενά από τις απαράδεκτες εικόνες.

Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ υπόσχεται στον αξιοπρεπή φίλαθλο κόσμο της, ότι δεν θα αφήσει τα γεγονότα αυτά να περάσουν χωρίς συνέπειες για αυτούς που τα υποκινούν. Πιστεύουμε ειλικρινά και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα της Oμοσπονδίας μας, ότι θα σταθούν στο ύψος τους εφαρμόζοντας τον Κανονισμό, αφού μάλιστα το συγκεκριμένο σωματείο είναι ήδη δύο φορές υπότροπο με επιεικής ποινές.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας για την συμπαράσταση του και την άψογη στάση του, απέναντι στις προκλήσεις με τις χυδαίες ύβρεις για την περιοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…