Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Πάρα πολύ καλή ομάδα o ΠΑΟΚ”

Πασκουάλ: “Πάρα πολύ καλή ομάδα o ΠΑΟΚ”

pasqual pao

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησαν στην συνέντευξη τύπου για τα παιχνίδια με τον Δικέφαλο του Βορά τονίζοντας ότι είναι πολύ καλή ομάδα και ότι θα παλέψουν σκληρά για να προκριθούν στους τελικούς.

Ο Καταλανός τεχνικός των πρασίνων είπε τα εξής:

“Είναι ο πρώτος μου χρόνος εδώ και τον επόμενο χρόνο δε θα χρειάζομαι να μιλάω ελληνικά. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους παίκτες και προπονητές και εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Δυστυχώς ένας κερδίζει και εμείς θα κάνουμε τα πάντα. Η ζωή έχει δείξει πως έχει προσπαθήσει να κερδίσει τα πάντα ή και να χάσεις όλα και εμείς από την πλευρά μας θα δουλέψουμε αρκετά για να τα καταφέρουμε.

Ελπίζω οι 4 ομάδες να προσφέρουν θέαμα και όλοι οι θεατές να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια. Για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όντας αήττητος στους τελευταίους 11 αγώνες. Που αντιμετωπίζει τακτικά τα ματς και θα έχουμε πολύ ωραίους αγώνες χωρίς ίχνος βίας και στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος.”

Από την πλευρά του ο αρχηγός του “τριφυλλιού” σημείωσε: “Σίγουρα το 26-0 ήταν κάτι που δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτή την επιτυχία. Τα πλέι οφ είναι κάνει το διαφορετικό. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Η σειρά με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δύσκολα. Τα πρώτα δύο ματς είναι σε μας και όταν με το καλό προχωρήσουμε θα πάμε εκεί και παρά τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει τα ξεπέρασε και θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε.”

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την βία ο Τσάβι Πασκουάλ είπε: “Όλοι εμείς, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος θα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα για να μην υπάρχει το παραμικρό ίχνος βίας στα γήπεδά μας. Αφού είμαστε κάτω από την Ακρόπολη, πρέπει να πάρουμε τον πολιτισμό και το πνεύμα για να δώσουμε το παράδειγμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…