Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πάρκερ για Βιλερμπάν: “Σύντομα θα εκπροσωπήσουμε τη Γαλλία στην Euroleague’

Πάρκερ για Βιλερμπάν: “Σύντομα θα εκπροσωπήσουμε τη Γαλλία στην Euroleague’

tony parker spurs

Στην Ευρωλίγκα θα αγωνίζεται από τη σεζόν 2019-2020 η Βιλερμπάν, όπως έκανε γνωστό ο Τόνι Πάρκερ. Ο γκαρντ των Σπερς σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, για να εκπροσωπήσει τη Γαλλία στην Ευρωλίγκα, ενώ σημείωσε ότι δεν θα γίνουν πότε Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SFR Sport:

Για τη φετινή σεζόν: “Φέτος παίξαμε καλύτερα στο Eurocup, παρά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο απογοητευτήκαμε πολύ, καθώς θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό στη διοργάνωση. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, στον πρώτο γύρο και μετά είχαμε το ματς στο Καζάν. Ήμασταν στο +7 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, όπου θα προκρινόμασταν και θα παίζαμε με την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά. Αλλά, δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στο Top 8, γι’ αυτό ήταν μία μεγάλη απογοήτευση για εμάς”.

Για τη σεζόν 2019-2020: “Σύντομα θα εκπροσωπήσουμε τη Γαλλία στην Ευρωλίγκα. Θέλω η ομάδα να είναι έτοιμη τη σεζόν 2019/20. Χρειαζόμαστε ακόμη έναν χρόνο για να σημειώσουμε βελτίωση. Οι Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ είναι παραδείγματα για εμάς. Δεν θα γίνουμε ποτέ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν ταιριάζουν αυτά τα οικονομικά μοντέλα, με αυτά που θέλουμε να ακολουθήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…