Κεντρική Γ' Εθνική Παρελθόν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γεωργιάδης

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Γεωργιάδης

Apollon Kalamarias

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Πόλυς Γεωργιάδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

“Λύθηκε η συνεργασία του προπονητή Πόλυ Γεωργιάδη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ακολουθούν τόσο η δήλωσή του όσο και αυτή της Διοίκησης του Απόλλωνα: «Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ένα σωματείο με πολυετή και δημιουργική ιστορία. Σαν προπονητής αισθάνθηκα υπερήφανος ως μέλος του. Και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να προσθέσω εδώ και 4 χρόνια έστω και κάτι ελάχιστο σε αυτήν την ομάδα. Μαζί με τους παίκτες προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να αποτελέσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Τους ευχαριστώ. Ο καθένας τους γνωρίζει την προσφορά του και πόσο πολύ με βοήθησαν σε αυτήν την πορεία.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Σφαιρόπουλο που με έφερε στην ομάδα, τον Γενικό αρχηγό Παναγιώτη Βαφειάδη, τους εφόρους μας Νίκο Βάρδα και Αντώνη Σαμαρά, τον Γιατρό Γιάννη Χρήστου, και φυσικά τους άψογους συνεργάτες Θάνο Γιαννικόπουλο, Σωτήρη Κεσίδη και Θανάση Κώττη. Το να αποχωρείς από μία ομάδα δεν είναι εύκολο. Όλες οι όμορφες, δυνατές αλλά και δύσκολες στιγμές 4 ετών δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε μία παράγραφο. Για όλους όμως που συμμετείχαν σε αυτήν την πορεία ίσως 4 μόνο φωτογραφίες είναι αρκετές. Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.”

Η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε την δική της τοποθέτηση:

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Περνάνε γρήγορα τα χρόνια ,όταν όμως έχεις να θυμάσαι μόνο καλές στιγμές περνάνε και ωραία. 4 χρόνια συνεργασίας, 2 ανόδους και 2 χρονιές σταθεροποίησης εκεί που ανήκει ο Απόλλων, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες. Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει τον κόουτς Πόλυ Γεωργιάδη για αυτά τα 4 όμορφα χρόνια της συνεργασίας μας, να του ευχηθεί καλή συνέχεια στη ζωή του και να υποσχεθεί ότι η πόρτα του Απόλλωνα θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Εις το επανιδείν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…