Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος: “Να αποδείξουμε στο παρκέ ότι θέλουμε την παραμονή”

Παπαμακάριος: “Να αποδείξουμε στο παρκέ ότι θέλουμε την παραμονή”

papamakarios

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,  Γ.Σ.Λ Φάρου, κόντρα στο Λαύριο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αύριο αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως το Λαύριο στην έδρα του σ’ ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Υπήρξε μία περίοδος όπου δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Από τη στιγμή που στην ομάδα άλλαξε το μετοχικό κομμάτι και ήρθαν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν σε μία σειρά τα πράγματα, εμείς οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Έτσι και στο αυριανό ματς θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα όσο και αν αυτό είναι δύσκολο. Αλλά στο μπάσκετ αν είσαι συγκεντρωμένος και πιστεύεις σε κάτι όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε και στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…