Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: H απάντηση στους πρώην παίκτες του για τα οφειλόμενα!

Πανερυθραϊκός: H απάντηση στους πρώην παίκτες του για τα οφειλόμενα!

panerethraikos sima

Πρώην παίκτες του Πανερυθραϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ζήταγαν τα οφειλόμενα τους από προηγούμενες σεζόν. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας δεν άφησε αναπάντητες της κατηγορίες και σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι όλα της τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχει σεβαστεί τις συμφωνίες. Παράλληλα, “προκαλεί” τους παίκτες να “πράξουν” αυτό που επιδιώκουν και τονίζουν ότι ο Πανερυθραϊκός θα συνεχίσει να είναι εδώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πανερυθραϊκός, τα 18 αυτά χρόνια που βρίσκεται στις Εθνικές κατηγορίες, σέβεται απόλυτα τις συμφωνίες που έχει κάνει, με οποιονδήποτε κι αν έχει συνεργαστεί.

Διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσαν ορισμένοι πρώην αθλητές του Πανερυθραϊκού, οι οποίοι αναφέρονται σε οφειλόμενους μισθούς προς το πρόσωπό τους από την πλευρά της ομάδας μας, μια ανακοίνωση άτοπη, με ψευδή στοιχεία και… ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ, καθώς η λίστα των υπογραφόντων αθλητών μέρα με τη μέρα είναι και… διαφορετική (!), που μοναδικό στόχο έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του Σωματείου μας και τίποτα περισσότερο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να… φρεσκάρουμε την επιλεκτική τους μνήμη και κυρίως των συντακτών αυτής της ανακοίνωσης, το γεγονός ότι τα τελευταία 18 χρόνια έχουν επιβληθεί σε τρεις διαφορετικές σεζόν πρόστιμα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ αθλητές και για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ λόγους, το έχουμε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ εμείς οι ίδιοι, ως Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού.

Επειδή, λοιπόν, αυτοί οι πρώην αθλητές μας αποφάσισαν να εκτεθούν από μόνοι τους, απ’ την πλευρά μας περιμένουμε με… ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ και τους ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να “πράξουν” αυτό που οι ίδιοι επικαλούνται!

Ο Πανερυθραϊκός θα συνεχίσει να είναι ΕΔΩ!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…