“Πάμε για τη νίκη”

makis giatras

Ο Προμηθέας πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στην κανονική διάρκεια της Basket League και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Η ομάδα της Πάτρας στα playoffs θα αντιμετωπίσει το Λαύριο και στόχος της είναι η είσοδος της στην τετράδα. Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την πρώτη “μάχη” και τόνισε ότι θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη μαζί με τον κόσμο τους.

“Τερματίσαμε στην τρίτη θέση της κανονικής σεζόν, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο και καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει -όπως, κάνει όλη τη χρονιά φέτος- πάμε για τη νίκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Προμηθέας εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια της πρώτης αναμέτρησης: “Οι φίλοι του Προμηθέαμπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 09:00-17:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος). Μετά τις 6 το απόγευμα τα εισιτήρια θα διατίθενται στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…