Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: “Ηγέτης μας ο Σλούκας”

Ομπράντοβιτς: “Ηγέτης μας ο Σλούκας”

zeliko obradovits

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα, λέγοντας ότι είναι τυχερός που τον έχει στην ομάδα του, ενώ παράλληλα, μίλησε για το κίνητρο που βρίσκει ενόψει τελικού.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Είμαστε για τρίτη διαδοχική χρονιά σε τελικό είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ανεβαίνει το επίπεδο του κλαμπ. Πέρυσι, μετά την κατάκτηση της πρώτης Euroleague, συζητήσαμε για το επόμενο βήμα ώστε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να φτάσουμε στο Final Four.

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: “Έχω πει πολλές φορές πως ο Ντόντσιτς είναι πανέξυπνος. Είναι τυχερός που βρίσκεται στην Ρεάλ και ο Πάμπλο Λάσο του έδωσε την ευκαιρία. Όλοι του έδωσαν την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Τον συγχαίρω για όσα έχει πετύχει και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον”.

Για τον Αχμέτ Ντουβερίογλου: “Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να επαναλαμβάνεις πράγματα σε παίκτες όπως ο Αχμέτ που είναι νέος. Δούλεψε σκληρά. Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις ότι βελτιώθηκε σαν παίκτης. Το πιο σημαντικό είναι να ρωτήσεις έναν νέο ποιος είναι ο στόχος του. Πέρασε πολλές ώρες αφιερώνοντας τα πάντα στο παιχνίδι και γι αυτό βρίσκεται εδώ”.

 Για το αν προτιμά το φορμάτ του Final Four ή των πλέι οφ: “Είναι εξαιρετικό το φορμάτ. Όλη η Ευρώπη είναι εδώ και μιλάει γι αυτό. Αυτό κάνει καλό στο μπάσκετ. Όλοι μιλάνε για το μπάσκετ. Κάθε χρόνο ο οργανισμός γίνεται καλύτερος και πλέον όλοι παίζουν με όλους. Η καλύτερη ομάδα πάει στο Final Four για μένα αυτό είναι ξεχωριστό”.

Για τον Κώστα Σλούκα: “Ο Κώστας είναι ο ηγέτης. Οι γκαρντ είναι πάντα σημαντικοί γιατί επικοινωνούν με τους προπονητές πιο εύκολα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτή την επικοινωνία. Όταν κάποιος καταλαβαίνει τι θέλω αυτό είναι πιο εύκολο για μένα. Για μία ακόμα φορά να πω ότι είμαι χαρούμενος που έχω τον Κώστα στην ομάδα μου”.

Για την εμφάνιση του Μπόμπι Ντίξον στον ημιτελικό: “Πολλοί μιλάνε για την εμφάνιση του Ντίξον. Ο Ντίξον έχει δείξει χαρακτήρα μέσα στην ομάδα. Για εμένα είναι αρκετό να το καταλάβω από την προπόνηση. Συζητήσαμε με τους συνεργάτες μου. Τώρα ο κόσμος λέει για τον βλάκα Ομπράντοβιτς που δεν τον έβαζε να παίξει νωρίτερα. Ίσως πάρει περισσότερο χρόνο αύριο ποιος ξέρει”.

Για το κίνητρο που βρίσκει ενόψει του τελικού: “Από την πρώτη προπόνηση υπάρχει κίνητρο. Από τότε αρχίζει το κίνητρό μου. Θες προπονήσεις, μέρες, ομιλίες προς τους παίκτες σου να γίνουν καλύτεροι. Στην κανονική περίοδο τα πράγματα διαφοροποιούνται. Το κίνητρο στο Final Four είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πολλοί φίλοι μου θα είναι εδώ να υποστηρίξουν την ομάδα. Αυτό είναι κίνητρο. Το κίνητρο είναι σημαντικό για εμάς”

  • neanidon

    Eλλάδα – Αλβανία 87-50

    Η Ελλάδα, κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα, τις υποχρεώσεις τις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18…
  • petalotis

    Η φανέλα της Χαλκηδόνας (pic)

    Η Χαλκηδόνα Προποντίς, παρουσίασε την νέα της φανέλα που θα φοράει, στο επόμενο πρωτάθλημα…
  • svoronos michalis

    Πήρε Σβορώνο το Κορωπί

    Μεταγραφική ενίσχυση για το Κορωπί, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο Μιχάλη Σβορώνο, …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…