Κεντρική Basket League Άρης “Oλοι στο πλευρό των παικτών το Σάββατο…”

“Oλοι στο πλευρό των παικτών το Σάββατο…”

zeibekis nikos

Για την σημασία της στήριξης της ομάδας του Άρη στο ματς με τον Πανιώνιο μίλησε ο Νίκος Ζεϊμπέκης ο οποίος αναφέρθηκε και στο ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι και… τυπικά μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

Για το κλίμα στην ομάδα: “Ο Άρης είναι όπως πρέπει. Είμαστε μία οικογένεια. Είναι ήρεμοι όλοι στην ομάδα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε να έχουμε τους παίκτες ήρεμους, να λύνουμε τα προβλήματά τους και να είναι έτοιμοι για τους αγώνες που ακολουθούν. Πρέπει να κερδίσουμε αυτήν την τριάδα αγώνων”.

Για τους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τελευταία τον Άρη: “Κάναμε ευχέλαιο. Με το που ήρθε ο κ. Αγγέλου κάναμε ευχέλαιο. Το πρόβλημα του Ντουβιέ, χωρίς να έχω μιλήσει με τους γιατρούς, δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό. Όλα τα παιδιά είναι πολύ αποφασισμένα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Θέλουν να παίξουν. Έχουν διάθεση στην προπόνηση και θεωρώ ότι στο τέλος της εβδομάδας, θα κατεβούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο πλήρεις και όπως πρέπει’.

Για το αν έκανε καλό η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος: “Ο κόουτς Αγγέλου προσπάθησε να καλύψει το κενό με τα τρία φιλικά που δώσαμε. Πάλι καλά που βόλεψε να παίξουμε με τα Τρίκαλα και την Λάρισα. Άλλες ομάδες ταξίδεψαν μακριά για να παίξουν φιλικά”.

Για την έγκριση της ΕΕΑ στην μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ στον Γουλιέλμο: “Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που στεναχωρήθηκε πολύ με τα θέματα που προέκυψαν με τον κ. Λάσκαρη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ας ελπίσουμε ότι όλο αυτό θα «δέσει» με νίκη επί του Πανιωνίου και να γυρίσει σελίδα η ομάδα”.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Οι περισσότεροι παίκτες είναι Έλληνες, οπότε ζουν και λειτουργούν μέσα στην πόλη, είναι δύσκολο να σταματήσει κανείς τον επηρεασμό των παικτών. Αυτήν τη στιγμή είμαστε ομάδα. Σίγουρα πολλά πράγματα θέλουν διόρθωση. Και τα διορθώνει ο κόουτς και η διοίκηση. Έπρεπε τώρα να είναι Σεπτέμβριος”.

Για την παρουσία του κόσμου το Σάββατο στον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Είναι αναγκαίο. Παίζουμε την ύπαρξή μας. Δεν θέλω να περνά στον κόσμο ότι είναι τρία ματς και θα πάρουμε το ένα. Δεν είναι τίποτα τελειωμένο. πρέπει να τελειώσουν τα παιχνίδια και να πούμε ότι τέλειωσε και ο Άρης σώθηκε. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να είμαστε στο πλευρό των παιδιών για να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…