Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Παπαπέτρου θέλει Φενέρ, ο Λεκαβίτσιους Ζάλγκιρις

Ο Παπαπέτρου θέλει Φενέρ, ο Λεκαβίτσιους Ζάλγκιρις

papapetrou 2

Το Final Four της Ευρωλίγκας πλησιάζει και οι τέσσερις ομάδες που έχουν καταφέρει να προκριθούν εκεί θα παλέψουν για την κατάκτηση της κορυφής.

Για αυτό τον λόγο η διοργανώτρια αρχή ζήτησε την γνώμη των παικτών των υπόλοιπων δώδεκα ομάδων της διοργάνωσης για το Final Four. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου του  Ολυμπιακού και ο Λούκας Λεκαβίτσιους του Παναθηναϊκού.

Ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” ανέφερε πως θα ήθελε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα η Φενέρμπαχτσε, καθώς εκεί αγωνίζεται ο Κώστας Σλούκας, όμως έχρησε φαβορί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από την άλλη, ο Λιθουανός γκαρντ δεν έκρυψε την υποστήριξή του προς την Ζάλγκιρις.

Ποια ομάδα θα νικήσει στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Ζάλγκιρις και γιατί;

Ιωάννης Παπαπέτρου: “Πιστεύω πως η Ζάλγκιρις είναι μία πολύ σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα όπως έχει αποδείξει όλη την σεζόν, αλλά θα πως πως η Φενέρμπαχτσε θα νικήσει. Εκεί παίζει ο φίλος μου, Κώστας Σλούκαις και πιστεύω πως συνολικά είναι καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη σε Final Four.”

Λούκας Λεκαβίτσιους: “Πιστεύω πως θα νικήσει η Ζάλγκιρις. Είναι δύο παιχνίδια και συνήθως οι ομάδες που είναι φαβορί νικούν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Είναι 50-50 και η Ζάλγκιρις είναι η τέως ομάδα, οπότε ελπίζω πως θα νικήσει.”

Ποια ομάδα θα νικήσει στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης και γιατί;

Ιωάννης Παπαπέτρου: “Αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που είναι στο καλύτερο επίπεδο αυτή την στιγμή. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα νικήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι δύσκολο να πω, αλλά θα πάω με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που έχουν βρεθεί σε Final Four, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι λίγο πιο σκληρή. Γνωρίζουν τι χρειάζεται για να νικήσεις και πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ μπορεί να φτάσει στον τελικό.”

Λούκας Λεκαβίτσιους: “Πιστεύω πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα νικήσει στο άλλο παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι πολύ καλοί σε κάθε θέση, ο Σέρχιο Γιουλ επέστρεψε και ήταν σε καλή φόρμα απέναντί μας. Είναι το Final Four, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν.”

Ποια ομάδα θα νικήσει στον τελικό και γιατί;

Ιωάννης Παπαπέτρου: “Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα κατακτήσει το τρόπαιο. Θέλω να νικήσει η Φενέρμπαχτσε λόγω του  Σλούκα, αλλά πιστεύω θα νικήσει η ΤΣΣΚΑ. Είναι ο καιρός τους για να το καταφέρουν, παίζουν καλά όλη την σεζόν και ήταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Έφτασε η ώρα να νικήσουν ξανά.”

Λούκας Λεκαβίτσιους: “Στον τελικό θα στοιχημάτιζα στην Ζάλγκιρις, γιατί είναι η τέως ομάδα μου. Τους εύχομαι καλή τύχη κι ελπίζω να τα καταφέρουν.”

Ποιος παίκτης θα είναι ο ΜVP του Final Four και γιατί;

Ιωάννης Παπαπέτρου: “Είναι δύσκολο, γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά αν νικήσει η ΤΣΣΚΑ, θα είναι ένας από τους δύο αστέρες γκαρντ της. Είτε ο Νάντο Ντε Κολό είτε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.”

Λούκας Λεκαβίτσιους: “Πιστεύω πως MVP θα είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Σε όλη την σεζόν έπαιζε καλά. Είναι σταθερός σε κάθε παιχνίδι. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και πρόβλεψή μου είναι πως θα είναι ο MVP του Final Four.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…