Κεντρική NBA Ο ΛεΜπρόν… παίζει με τους Ράπτορς στο top-5 (vid)
NBA

Ο ΛεΜπρόν… παίζει με τους Ράπτορς στο top-5 (vid)

lebron toronto

Οι Τορόντο Ράπτορς έγιναν “παιχνιδάκι” στα χέρια του “αδηφάγου” ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον “βασιλιά” να διαλύει τους Καναδούς και να οδηγεί το Κλίβελαντ στους τελικούς της Ανατολής. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη άφησε ξανά το στίγμα του στο top-5, με δύο υπέροχες φάσεις.

Στο νο.2, ο ΛεΜπρόν αντιμετωπίζει την ασφυκτική άμυνα του Πασκάλ Σιάκαμ στη γωνία αλλά και το 24άρι χρονόμετρο, το οποίο λήγει. Κανένα πρόβλημα. Προσποίηση, fade-away, εύστοχο σουτ από απίθανη γωνία. Πώς να μην απαυδήσουν οι Ράπτορς μετά από αυτό;

Στην κορυφή, όμως, ο Τζέιμς αποδεικνύει ότι το παιχνίδι του μπάσκετ είναι πολύ πιο εύκολο για εκείνον, συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους του. Ένα μπέρδεμα στο μαρκάρισμα του πικ-εν-ρολ ήταν υπεραρκετό, ώστε ο ΛεΜπρόν να διαγνώσει το γεγονός ότι ο Κέβιν Λοβ είναι ελεύθερος και με μια αστραπιαία ασίστ πίσω από την πλάτη να τον τροφοδοτήσει για το λέι-απ.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν προσφέρει το τελευταίο του highlight για φέτος, ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ κι ο Μπεν Σίμονς ξεδιπλώνουν έναν υπέροχο αιφνιδιασμό ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ νικά τον Σίμονς στη “μάχη” των ρούκι.

Το top-5 της ημέρας (7/5)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…