Κεντρική Elite League Ο απολογισμός του Δημήτρη Καλαμπάκα (pic)

Ο απολογισμός του Δημήτρη Καλαμπάκα (pic)

dimitris kalabakas

Δημήτρης Καλαμπάκας αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας. Στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έκανε τον δικό του απολογισμό μέσω των social media, ενώ τόνισε ότι η επόμενη μέρα δεν ξέρει που θα το βρει και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια σε όλους τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

“Μια ακόμη σεζόν έφτασε στο τέλος της.. Μια χρόνια που μου έδωσε πολλά.. μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω άτομα που μου στάθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις εντός και εκτός γηπέδου.. Μια αγωνιστική περίοδος με πολλές εναλλαγές στην ψυχολογία όλων μας.. Ένας στόχος ο οποίος δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε όμως μας έκανε να προσπαθούμε καθημερινά για αυτόν και αυτή η διαδικασία σίγουρα μας έκανε όλους πιο δυνατούς και ακόμα πιο έτοιμους για τις επόμενες προκλήσεις που θα συναντήσουμε..

Ήταν η τελευταία Σελίδα του Αρχηγού μας στη ενεργό δράση και πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που ήμουν συμπαίκτης του και παρόν στο τελευταίο του παιχνίδι.. σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες φέτος και σου εύχομαι ότι καλύτερο στη συνεχεία Μήτσο.. Η επομένη μέρα δεν ξερό που θα μας βρει.. εύχομαι σε όλους μας “Καλό καλοκαίρι” και καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει ο καθένας μας.. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήταν κοντά μας αυτήν την περίοδο, στο αγωνιστικό κομμάτι άλλα και στο διοικητικό, για την στήριξη στο πρόσωπο μου.. Και φυσικά όλους εσάς.. κάλο καλοκαίρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…