Κεντρική Basket League Άρης “Ο Αγγέλου, η παραμονή του και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του”

“Ο Αγγέλου, η παραμονή του και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του”

agellou papageorgiou

Mε την άφιξη του Δημήτρη Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη θα “τρέξουν” διάφορα θέματα και ένα από αυτά είναι της παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου για τον οποίο ο Χάρης Παπαγεωργίου τόνισε πως “έχω εκτιμήσει και την απόφασή του να έρθει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά και τις τεχνικές του ικανότητες”.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY FM 96,1:

Για την Τράπεζα Αίματος: “Ο Άρης σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει ότι είναι ένας αθλητικός οργανισμός που λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Η Tράπεζα Aίματος δημιουργήθηκε στον Άρη για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έγινε για δεύτερη φορά φέτος. Μπορεί οι εν ενεργεία αθλητές να ήταν στη Ρόδο, όμως τους αναπλήρωσαν παλιά «αστέρια» της ομάδας, αλλά και το εφηβικό. Ήταν ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Μίρο Ραΐτσεβιτς, ο Σάββας Ηλιάδης. Έπρεπε να συντονιστεί πολύς κόσμος και είμαστε ευτυχισμένοι που φέραμε αυτό το έργο εις πέρας”.

Για την δεύτερη θέση του Άρη στα εισιτήρια: “Το ανέμενα αυτό γιατί είχα προσέξει ότι και πέρσι είχαμε την ίδια θέση. Το σημαντικό είναι ότι φέτος αυτό επαναλήφθηκε, παρά το γεγονός ότι η χρονιά ήταν δύσκολη. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης έχει μπασκετικό κόσμο, έχει μπασκετική κουλτούρα και η συμπαράστασή του ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μπορούμε παρά να τον ευχαριστήσουμε”.

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: “Η φιλία που έχουμε με τον Γιάννη κρατάει 50 χρόνια πλέον. Στην αρχή ήταν λίγο δύσπιστος, όμως κατάφερα τελικά να τον πείσω (σ.σ. να έρθει στο γήπεδο στο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο). Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο ήθελε να δει και ο κόσμος”.

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο: “Στα δύσκολα που βρέθηκε ο Άρης χρειαζόταν όλοι. Και άνθρωποι σχετικοί με το μπάσκετ, αλλά και άλλοι, όπως ο κ. Γουλιέλμος, του οποίου οι νομικές γνώσεις στάθηκαν πολύ χρήσιμες για την ομάδα”.

Για το τουρνουά που υπάρχει στα πλάνα για τον ερχόμενο Ιούνιο: “Πήρα την πρωτοβουλία να κάνουμε ένα τουρνουά στο διάστημα 8-9-10 Ιουνίου με τη συμμετοχή των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της πόλης, του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της ΧΑΝΘ, με αφορμή τη 13η Ιουνίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας”.

Για το μέλλον του Βαγγέλη Αγγέλου στους “κίτρινους”: “Το κομμάτι της αποστολής που αφορούσε τη σωτηρία της ομάδας επιτελέστηκε. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος, καθώς το όνομα της ομάδας είναι για πολύ ψηλότερα. Πάντως, ο στόχος επιτεύχθηκε. Δε θέλω να καταλογίσω ευθύνες σε κανέναν. Εμείς σηκώσαμε τα μανίκια και κοιτάξαμε να φέρουμε αυτό το ακυβέρνητο σκάφος σε ήρεμα νερά. Η παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου θα κριθεί από τις συναντήσεις με τον κ. Γουλιέλμο τις επόμενες μέρες. Είχαμε καθιερώσει έναν πρωινό καφέ με τον Βαγγέλη και τα λέγαμε όλα, από εκεί ξεκινούσε η μέρα μας. Έχω εκτιμήσει και την απόφασή του να έρθει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά και τις τεχνικές του ικανότητες”.

Για κόσμο του Άρη: “Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε, ήταν ένα… υπερόπλο. Το αποδεικνύει και η λίστα με τα εισιτήρια. Στηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα και στα καλά της χρόνια. Να είναι σίγουροι οι φίλοι του Άρη ότι, όσοι εμπλεκόμαστε στα διοικητικά, κάνουμε πάντα το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…