Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Μπρέι: “Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα”

Μπρέι: “Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα”

bray

Ο Μπρέι Τι Τζέι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Κολοσσού, κόντρα στον Άρη για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά από έναν τρελό δεύτερο γύρο είμαστε ξανά εδώ. Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν τόσο εύκολοι για εμάς, αλλά ήμασταν σε θέση να ορίσουμε τη μοίρα μας στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε μόνο να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας.

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που νικήσαμε στα Τρίκαλα. Αν και είχαν μία δύσκολη σεζόν, η νίκη που πήραμε απέναντί τους, μέσα από την ομαδική μας δουλειά, ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας. Και οι δώδεκα παίκτες είχαν συνεισφορά στη νίκη και αυτό είναι πολύ σπουδαίο ενόψει του ματς με τον Άρη.

Ο Άρης πραγματικά βρήκε τη φόρμα του πρόσφατα και είναι ικανός να νικήσει την οποιαδήποτε ομάδα. Έχουν πολύ ταλέντο και παίζουν πολύ καλή άμυνα. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα δεν θα πρέπει να πανικοβληθούμε αν σε κάποιες κατοχές δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να ξέρουμε ότι η επίθεσή μας θα βρει ρυθμό. Δεν θέλουμε να πάρουμε μία… όμορφη νίκη, θέλουμε απλά τη νίκη!

Ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο την Κυριακή. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά όλη τη σεζόν, με την υποστήριξή τους. Σε κάθε ματς ήμασταν σε θέση να νιώθουμε την αγάπη τους, αλλά και την στήριξή τους, ακόμη και στα αρνητικά αποτελέσματα. Αυτά είναι παιχνίδια που αρέσουν τόσο στους παίκτες, όσο και στον κόσμο. Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας θα φωνάξουν πολύ την Κυριακή και αυτό κάνει τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια. Ανυπομονώ, λοιπόν, να βγω στο παρκέ και να αποτελέσω μέρος ενός τέτοιου ξεχωριστού παιχνιδιού.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…