Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Μπορώ να καλέσω τον Ζοτς ό,τι ώρα θέλω για συμβουλές” (vid)

“Μπορώ να καλέσω τον Ζοτς ό,τι ώρα θέλω για συμβουλές” (vid)

obradovic jasikevicius

To Final Four της Ευρωλίγκα πλησιάζει και η διοργανώτρια αρχή έχει αρχίσει τα αφιερώματα της. Η Ευρωλίγκα δημοσίευσε ένα βίντεο αφιέρωμα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβις και όπως είπε μπορεί να τον καλέσει τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε ότι ώρα θέλει για συμβουλές.

Αναλυτικά:

“Είναι το πρώτο μου Final Four ως πρώτος προπονητής και γίνεται πιο ξεχωριστό, δεδομένου ότι το πέτυχα με την ομάδα της πατρίδας μου. Μπαίνοντας στη σειρά, καταλάβαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέραμε ότι θα χρειαστεί να κλέψουμε ένα ματς εκτός έδρας και όταν το κάναμε, τα παιδιά προσπάθησαν ακόμη παραπάνω. Έχουμε σπουδαίο χαρακτήρα κι αυτό χαρακτηρίζει φέτος τη Ζαλγκίρις. Στη διάρκεια της σεζόν, νικήσαμε σχεδόν όλες τις ομάδες, επομένως ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να εφαρμόσουμε και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο”.

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Έχει ασκήσει τεράστια επίδραση σε μένα. Ξέρω ότι μπορώ πάντα να σηκώσω το τηλέφωνο και να τον καλέσω, αν χρειάζομαι κάποια συμβουλή. Συνήθως, οι ομάδες του κόουτς Ομπράντοβιτς φτάνουν στο peak τους την κατάλληλη στιγμή και είναι στο χέρι μας να τους εκπλήξουμε”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος σημείωσε: “Σε κάθε παιχνίδι, ο κόουτς περιμένει από εμάς τη νίκη. Βάζει τον πήχη πολύ ψηλά, δεν περιμένει τίποτα πέρα απ’ τη νίκη”, ενώ ο Μπράντον Ντέιβις τόνισε: “Ήταν πολύ έμπειρος ως παίκτης και είναι εύκολο να τον ακούς. Kανείς δεν μας περίμενε στην αρχή, αλλά πλέον όλοι μας παίρνουν σοβαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…