Κεντρική Διεθνή Μπαρτζώκας: “Δύσκολη σειρά, θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

Μπαρτζώκας: “Δύσκολη σειρά, θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

bartzokas

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι η Χίμκι έχει αφήσει πίσω της την νίκη κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της VTB League. Επιπλέον, τόνισε ότι η προετοιμασία για την δεύτερη αναμέτρηση είναι δύσκολη λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς είπε:

“Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι δύσκολη η σειρά και εμείς ακόμη έχουμε προβλήματα στο ρόστερ μας, δηλαδή, με απουσίες και παίκτες που πονούν. Γι’ αυτό, ας πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να καταλάβουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά εάν θέλουμε να προκριθούμε. Νομίζω, ότι η σειρά θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Συνήθως οι προπονητές προσπαθούν να κάνουν νέες προσαρμογές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα πνευματικά για έναν τόσο σημαντικό αγώνα.”

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Κρις Μπαμπ παίξει σε αυτό το παιχνίδι ο Μπαρτζώκας απάντησε:

“Ο Μπαμπ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σουτέρ. Παράλληλα, όμως, κάθε παίκτης στο ρόστερ της Λόκο είναι καλός και δεν μπορείς να υποτιμήσεις κάποιον.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…