Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μονόδρομος η νίκη με τα Τρίκαλα”

“Μονόδρομος η νίκη με τα Τρίκαλα”

Έπειτα από 3 εβδομάδες το Ρέθυμνο επιστρέφει στη δράση, αντιμετωπίζοντας αύριο τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι, τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος. “Η νίκη είναι μονόδρομος για μας μέσα στην έδρα μας, απέναντι σε μία ήδη υποβιβασμένη ομάδα. Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε το κενό διάστημα των τριών εβδομάδων που μας έχει χαλάσει λίγο τον ρυθμό, αλλά μέσα από αυτές τις προπονήσεις οι οποίες ήταν αρκετά δυνατές, τα παιδιά έδειξαν ότι είναι εδώ και θέλουν να πάνε παρακάτω. Νομίζω ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους δύο καινούριους παίκτες, σημειώνοντας πως θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια. “Θα έχουμε και δύο καινούριους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Για αυτόν τον λόγο και αποκτήθηκαν. Αυτά τα παιδιά έδειξαν θέληση, ανεβάζοντας τον ρυθμό των προπονήσεων. Νομίζω ότι θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση για το αυριανό ματς. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Τα παιδιά πρέπει να βγάλουν οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους. Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να φαίνεται αποδυναμωμένη αλλά θα έρθει για να παλέψει όσο μπορεί. Πιο πολύ ψυχολογικά θα είναι δύσκολο για εμάς. Αν υπάρχει συγκέντρωση θα γίνει εύκολο το έργο μας.

Νομίζω ότι αν τελειώσει αυτό το ματς και ο Κολοσσός «στραβοπατήσει» θα είναι στο χέρι μας να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Όμως, αυτήν την στιγμή προέχει το ματς με τα Τρίκαλα και τα παιδιά να είναι έτοιμα ψυχολογικά για να τελειώσουμε νωρίς αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…