Κεντρική Γ' Εθνική Μηδενισμός για Ιωνικό Ιωνίας!

Μηδενισμός για Ιωνικό Ιωνίας!

Ο Ιωνικός Ιωνίας αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε ότι ο Ιωνικός μηδενίζεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (χάνει το παιχνίδι με 20-0) και τιμωρείται ακόμη με -1 φέτος και -1 στο επόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας στον αγώνα ΓΣ Νίκη Βόλου-ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας της 20/05/2018 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Νίκη Βόλου με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 (άρθρο 7)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Στο Δίον Κυπαρισσίας ο Βασίλης Μίχος

Στο Δίον Κυπαρισσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μίχος. Ο έμπειρος σέντερ θα κα…