Κεντρική Γ' Εθνική Μηδενισμός για Ιωνικό Ιωνίας!

Μηδενισμός για Ιωνικό Ιωνίας!

Ο Ιωνικός Ιωνίας αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε ότι ο Ιωνικός μηδενίζεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (χάνει το παιχνίδι με 20-0) και τιμωρείται ακόμη με -1 φέτος και -1 στο επόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας στον αγώνα ΓΣ Νίκη Βόλου-ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας της 20/05/2018 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Νίκη Βόλου με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 (άρθρο 7)”.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Απέσυρε το αίτημα παραμονής το Λαύριο και μένει μέσω Κύμης! (pic)

Νέα εξέλιξη υπάρχει στο θέμα παραμονής του Λαυρίου, καθώς η ομάδα απέσυρε το αίτημα για πα…