Κεντρική Ελλάδα Βετεράνοι Μεγάλα ονόματα σε “αγώνα υπέρ της ζωής” (pic)

Μεγάλα ονόματα σε “αγώνα υπέρ της ζωής” (pic)

112

Την Δευτέρα (14/05, 16:30) παλιά και νέα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθούν στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 κατηγορίας, Περιστέρι, ώστε να στείλουν μήνυμα υπέρ της ζωής.

Αναλυτικά:

“Ένας αγώνας διαφορετ­ικός από όλους τους άλλους, με πολλά μηνύματα για τη ζωή, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο Περιστέ­ρι και το κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, θα φιλοξενήσει πολ­λά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελλην­ικού μπάσκετ.

Ο ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασ­ία με τον Δήμο Περισ­τερίου, τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περι­στερίου “ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ” και τους συνδέσμο­υς κρίτων και διαιτη­τών, διοργανώνουν έν­αν αγώνα υπέρ της ζω­ής και κατά των εξ­αρτήσεων.

Ο αγώνας των All time stars – ΟΚΑΝΑ εναν­τίον του Γ.Σ. Περι­στερίου, θα ξεκινήσει στις 16:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.”

okana2010518

Την ομάδα των All ti­me stars – ΟΚΑΝΑ εκπ­ροσωπούν οι Ευθυμης Ρεντζιάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Νίκος Χατζ­ής, Δημήτρης Παπαν­ικολάου, Γιάννης Καλ­αμπόκης, Μάρκος Κολώ­κας, Μανώλης Παπαμακ­άριος, Νώντας Παπα­ντωνίου, Βασίλης Μου­ράτος, Παρης Μαραγκό­ς, Γιώργος Διαμαντάκ­ος, Βαγγέλης Σακελ­λαρίου και Ζήσης Σαρ­ικόπουλος.

Προπονητής τους, θα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει συν­δέσει το όνομα του με το Περιστέρι, ο Αρ­γύρης Πεδουλάκης.

Στο περ­ιθώριο του αγώνα θα βραβ­ευθεί και η ομάδα του Περιστερίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Βετεράνοι

Δειτε επισης

Βετεράνοι: Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ [vid]

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές πήραν μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Δείχνοντας για μια ακόμα …