Κεντρική Τρίκαλα “Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς”

“Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς”

fotis takianos

Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και υπέστησαν μία “βαριά” ήττα. Ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός, σημείωσε ότι με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, δεν μπορούν είναι συνεπείς. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να εμφανιστούν αξιοπρεπείς.

Αναλυτικά:

“Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κόουτς του Ρεθύμνου για τη νίκη και για την πορεία και εύχομαι καλή συνέχεια στα επόμενα ματς. Όπως καταλαβαίνετε η δική μας θέση, για να μιλήσουμε για τακτική και μπάσκετ είναι πολύ δύσκολη βάσει των συνθηκών. Προσωπικά δε θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε ένα παιχνίδι με συνέπεια και να είμαστε αξιοπρεπείς με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα πρέπει να αποφασιστεί ότι θα ισχύει και στα δύο ματς που απέμειναν.

Το να πω τι προσπαθήσαμε να κάνουμε ή τι δεν καταφέραμε θεωρώ ότι είναι μάταιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, για το τεχνικό επιτελείο υπάρχει μία καθημερινότητα που προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο. Μολονότι η εικόνα δεν είναι καλή, δεν έρχεται από το γεγονός ότι δε γίνεται προσπάθεια αλλά λόγω απουσιών και τραυματισμών. Αν θέλετε, ακόμα και ότι αυτό που παρουσιάζουμε υπολείπεται σε ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κοιτάξουμε και στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε όσο πιο αξιοπρεπείς γίνεται και εύχομαι αυτό το οποίο προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να αποτελέσει εφαλτήριο για το τι θα κάνει αυτή η ομάδα την επόμενη σεζόν και να φτάσει ξανά σε παραπάνω κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να το σεβαστούμε και το υποστηρίξουμε μέχρι το τελευταίο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Τρίκαλα

Δειτε επισης

Λαύριο – ΑΕΚ 75-90

Κιτρινόμαυρος… οδοστρωτήρας στο Λαύριο Ο Τζάστιν Τίλμαν ήταν «καυτός», Κουζέλογλου, …