Κεντρική Β' Εθνική Με δωρεάν είσοδο και τις ακαδημίες του αποχαιρετά την σεζόν ο Πανερυθραϊκός

Με δωρεάν είσοδο και τις ακαδημίες του αποχαιρετά την σεζόν ο Πανερυθραϊκός

panerithraikos

Ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται την Κυριακή (20/5) τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στην φετινή Β’ Εθνική.

Η διοίκηση του συλλόγου κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο δωρεάν, στο πλαίσιο της 3ης Academy Day για τη σεζόν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Πανερυθραϊκός μας, την προσεχή Κυριακή 20/5 ώρα 17:00, δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν 2017-2018, φιλοξενώντας, στο κλειστό “Στέλιο Καλαϊτζής”, τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Μίας σεζόν φανταστικής, ονειρεμένης για την ομάδα μας, η οποία μας έκανε υπερήφανους, μας χάρισε μοναδικές στιγμές, ξεπέρασε τον εαυτό της, αλλά και κάθε προσδοκία!

Έτσι, έπειτα από μία χρονιά υπερβάσεων, οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας, οι παίκτες και οι προπονητές μας, αξίζουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ, σε αυτή την τελευταία τους παράσταση για φέτος!

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για τους φιλάθλους μας, ενώ την τιμητική τους θα έχουν (για ακόμη φορά σε φετινό ματς της ανδρικής μας ομάδας) οι Ακαδημίες μας, αφού στο πλαίσιο της κυριακάτικης αναμέτρησης των Ανδρών μας, θα πραγματοποιηθεί το 3ο ACADEMY DAY, με τους μικρούς αθλητές του Πανερυθραϊκού να έχουν το δικό τους ξεχωριστό κομμάτι στην εξέδρα του “Στέλιος Καλαϊτζής”!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να χαρίσουμε στην ομάδα μας το πιο θερμό χειροκρότημα για τις συγκινήσεις που μας έδωσε φέτος και να την αποχαιρετήσουμε όπως της αρμόζει: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!”

32778140 1772341679478603 4094067722533470208 n

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…