Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής: “Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το 1-0”

Μαυροειδής: “Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το 1-0”

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Stoiximan Basket League. Ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε στο προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εν λόγω αναμέτρηση τα εξής:

“Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη δοκιμασία με αντίπαλο τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Όπως είπε και ο προπονητής μας στη φάση αυτή ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη. Θεωρώ, ωστόσο, ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση.

Δώσαμε όλο μας τον εαυτό στις αναμετρήσεις του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League. Υπήρξε μια δημιουργική πίεση, που συνέβαλε στη μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να διαχειριστούμε τη νέα πραγματικότητα τώρα. Να ξαναβρεθούμε πνευματικά και ψυχολογικά και να κατορθώσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στο Πρωτάθλημα.

Έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη κατά την εφετινή περίοδο, ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα επιδιώξουμε, πιστοί στο πλάνο του Κόουτς Σάκοτα και των συνεργατών του, να πετύχουμε το καλύτερο.

Πάμε στη Θεσσαλονίκη, για το 1-0. Για να παίξουμε για την πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας, το ερχόμενο Σάββατο…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…