Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μανωλόπουλος: “Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία”

Μανωλόπουλος: “Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία”

sotiris manolopoulos kymi

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, της Κύμης, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην εκπληκτική χρονιά που κάνει η ομάδα του, με τον στόχο να είναι η πέμπτη θέση.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Τελικός για την 5η θέση

Γεια σας φίλοι μου,

Συνεχίζουμε λοιπόν να γράφουμε ιστορία, καθώς η ομάδα μας έφτασε αισίως τις 6 συνεχόμενες νίκες. Η τελευταία μας ήταν απέναντι στον Κόροιβο, που στο συγκεκριμένο ματς έπαιξε πολύ καλά, μας δυσκόλεψε πολύ και νομίζω ότι στο τέλος δικαίως θα πανηγυρίζουν την παραμονή τους. Εμείς από την άλλη έχουμε κλειδώσει την 7η θέση και έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πρόκληση για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο(5η θέση), επίτευγμα που θα είναι εξαιρετικά σημαντικό και ιστορικό για την Κύμη.

Είμαστε όμως απόλυτα προσγειωμένοι και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα απο το παραπάνω επίπεδο, οπότε θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την νίκη. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, καθώς και το μακρινό σουτ, θα παίξουν κύριο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Προετοιμαστήκαμε όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που θα προκύψουν και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση.

Όπως είχα πει, στα τελευταία παιχνίδια της σαιζόν κάθε παιχνίδι είναι τελικός, ότι γράφει η ιστορία δεν ξεγράψει. Έτσι και τώρα είναι ένας τελικός για μας, ένας τελικός για την 5η θέση και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Όσα “ταβάνια και να έχουμε φτάσει” φέτος δεν μας είναι αρκετά και όλοι όσοι αποτελούμε την ομάδα της Κύμης έχουμε το ίδιο υψηλό κίνητρο κάθε φορά, αυτό είναι και το μυστικό μας.

Υ.Γ Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ από όλα τα παιδιά για τον Ευρωπαικό τίτλο, που αποτελεί τεράστια επιτυχία. Το ελληνικό μπασκετ είναι το άθλημα με τις περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επιπέδα και όλοι όσοι το υπηρετούμε είμαστε υπερήφανοι.

Σωτήρης”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …