Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: “Περήφανος για τους παίκτες μου”

Λάσο: “Περήφανος για τους παίκτες μου”

pablo laso

Ο Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχει, να διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας την Κυριακή,  τόνισε ότι “ήθελε να σκοτώσει ” τον Ομπράντοβιτς όταν τον είχε προπονητή, ενώ μίλησε και για την σειρά με τον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τώρα αντιμετωπίσουμε μια πολύ σπουδαία ομάδα. Παίξαμε και οι 16 ομάδες η μία κόντρα στν άλλη και τώρα είμαστε Φενέρ εναντίον Ρεάλ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου”

Για το ότι η Φενέρμπαχτσε θα κερδίσει την μάχη της εξέδρας: “Πόσα χιλιόμετρα είναι η Πόλη από εδώ και πόσα η Μαδρίτη; Είναι δύσκολο ταξίδι και η Φενέρ έχει τον κόσμο της πιο κοντά. Στο τέλος θα είμαστε 5 εναντίον 5 στο παρκέ. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε συνηθίσει”.

Για όσα έμαθε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είναι δύσκολο να πω ένα πράγμα. Καθημερινά μαθαίνω πράγματα που έμοιαζαν.. ηλίθια, αλλά κέρδισα. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Ρεάλ μάθαινα καθημερινά. Είχαμε σπουδαία ομάδα. Θα μπορούσαμε να χτίσουμε μια ομάδα για πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν δούλεψε.

 Για μένα, ως παίκτη, ήταν κάτι σπουδαίο να τον έχω προπονητή. Κοιτάζοντας τον χρόνο, μετά από πολλά χρόνια, πολλά πράγματα έμαθα από τον Ζέλικο ως προποντή. Θυμάμαι ένα περιστατικό όπου ήμασταν μπροστά με 11 πόντους 2 λεπτά πριν το τέλος μου είπε έκανες τη δουλειά, φύγε. Ήθελα να τον σκοτώσω!Έχω πολλές ιστορίες να διηγηθώ και νιώθω τυχερός που είχα τον Ζέλικο προπονητή».

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: “Αυτό που συνέβη με τον Λούκα ήταν πολύ φυσιολογικό. Πέρυσι ήταν το πρώτο Final Four της καριέρας του και έκανε εκπληκτική σεζόν. Συνεχίζει να ωριμάζει ως παίκτης σε όλους τους τομείς. Πέρυσι κοιτούσε σαν… χαμένος όλα όσα συνέβαιναν. Φέτος καταλαβαίνει και ξέρει τι γίνεται. Είναι πιο γρήγορος, πασάρει καλύτερα, είναι καλύτερος. Ο χρόνος φέρνει εμπειρία σε ένα 19χρονο παιδί κι αυτό είναι καλό”.

Για το αν προτιμά το σύστημα του Final Four ή των πλέι οφ “Στο μπάσκετ παλεύεις για το καλύτερο. Όταν παίζεις πλέι οφ λες ότι είναι καλύτερο, ενώ όταν παίζεις Final Four λες το ίδιο. Το Βελιγράδι είναι πολύ ωραία πόλη και όλο αυτό είναι κάτι σπουδαίο”.

Για την ατάκα με τα κοτόπουλα μετά το Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Είμαι χαρούμενος που έκανα διάσημο σε όλη την Ευρώπη αυτό τον τύπο. Δεν προσπάθησα να μεταλλάξω τους παίκτες μου. Μοιάζαμε με… κότες. Αυτό το είπε από τα βάθη της καρδιάς του. Το ήξεραν και οι παίκτες μου και ήθελαν να αντιδράσουν και το έκαναν. Και είμαι χαρούμενος που έκανα αυτόν τον τύπο διάσημο στην Ευρώπη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …