Κεντρική Διεθνή Λάσο: “Ελπίζω ότι η Ρεάλ θα κερδίσει σήμερα το Champions League”

Λάσο: “Ελπίζω ότι η Ρεάλ θα κερδίσει σήμερα το Champions League”

Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον σημερινό(26/5) τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Τενερίφη για τα πλέι οφ του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάσο για τον σημερινό τελικό του Champions League:

“Το μόνο που θα τους έλεγα είναι να απολαύσουν το ότι παίζουν έναν τελικό για μία ακόμα φορά και πως το δύσκολο της υπόθεσης είναι να φτάσεις ως εκεί. Όλοι οι φίλοι της Ρεάλ θα τους υποστηρίξουν και αυτοί που βρίσκονται στο Κίεβο και αυτοί που θα δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση και ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο το βράδυ. Είναι μια τεράστια ευκαιρία  και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δώσει το 100%”

Για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ κόντρα στην Τενερίφη ο Ισπανός τεχνικός είπε:

“Η Τενερίφη είναι μια ομάδα που έχει δείξει πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έχει κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια και έφτασε στα πλέι οφ. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Είναι απειλητικοί στα τρίποντα και θα προσπαθήσουν να μας βάλουν δύσκολα, οπότε θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και έχει διαφορετικούς τρόπους για να απειλεί. Θα πρέπει να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…