Κεντρική Διεθνή Λάσο: ” Πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά για να κερδίσουμε”

Λάσο: ” Πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά για να κερδίσουμε”

Ρεάλ

Ο Πάμπλο Λάσο, μίλησε για το Final 4 και τον αγώνα της Ρεάλ, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, λέγοντας ότι σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του, αυτή του Δημήτρη Ιτούδη, θα είναι ένα βήμα προς την κορυφή.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “”Η πρόκριση στο Final Four δείχνει όλο το έργο της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν μια δύσκολη πορεία για εμάς, αλλά δείξαμε ότι είμαστε πραγματικά πολύ ανταγωνιστικοί.

Ποτέ δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ήμασταν σε θέση να παλέψουμε. Παλέψαμε σκληρά για μια θέση στα πλέι οφ και για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας ως την τελευταία αγωνιστική αλλά δεν καταφέραμε να το διασφαλίσουμε. Τα δώσαμε όλα στα πλέι οφ όπου αντιδράσαμε πραγματικά καλά και δουλέψαμε με όλα τα παιδιά”
 Για το Final Four ανέφερε: “Το Final Four απαρτίζεται από τέσσερις ομάδες που πραγματικά έφτασαν ως εδώ παλεύοντας σκληρά όλη τη σεζόν. Το κίνητρο ήταν εκεί. Ελπίζω ότι θα είμαστε όλοι υγιείς επειδή είχαμε μια σεζόν που χτυπηθήκαμε από πολλούς τραυματισμούς και παίκτες αν μπαίνουν αλλά και να βγαίνουν από τα παιχνίδια. Ελπίζω ότι όλοι θα είναι σε καλή κατάσταση και έτσι θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς”.

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε : “Μιλάμε για τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι πραγματικά δύσκολο να πεις κάτι όταν πρόκειται για την ΤΣΣΚΑ. Είναι μια ομάδα με πολλά όπλα κα εάν θέλουμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ τότε θα πρέπει να παρουσιάσουμε μια πραγματικά δυνατή εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να διαφοροποιηθούμε σε σχέση με τις δύο τελευταίες συναντήσεις μας φέτος. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ αθλητική, γρήγορη ομάδα και θα πρέπει να βάλουμε όλα τα δυνατά μας για να την αντιμετωπίσουμε, αν και έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό ρυθμό. Πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά για να κερδίσουμε, όπου αυτό είναι κι το πιο σημαντικό πράγμα εάν θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…