Κεντρική Elite League Λάανε: “Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας”

Λάανε: “Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας”

ethnikos

Τα πλέι οφ της Α2 κατηγορίας ξεκινούν αύριο (16/5) με τον Εθνικό να φιλοξενείται στο Κλειστό του Χολαργού από την τοπική ομάδα (19.00), η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης των Πειραιωτών, Rait Laane, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την ψυχολογία που επικρατεί αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τα Play Off αυτός και οι συμπαίκτες του.

Ο Rait Laane αρχικά είπε: “Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε αυτοπεποίθηση για τη σειρά με τον Χολαργό, καθώς στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.”

Στην συνέχεια ο Εσθονός συμπλήρωσε: “Οι σειρές των Play Off διαφέρουν από την κανονική σεζόν και δεν μπορούμε να κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πολύ καλή χημεία και ενέργεια μεταξύ μας και έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…