Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Κρουμπάλι: “Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο”

Κρουμπάλι: “Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο”

kroubali

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι, μέσω του blog του, που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα που είχε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε στα playoffs, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Πιο αναλυτικά όσα έγραψε: “Γεια σας φίλοι μου, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δείξαμε τον καλό μας εαυτό και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μας έδωσε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τον πρώτο γύρο των play off. Αυτός ήταν ο στόχος μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον πετύχαμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Μπορεί να ξέρουμε από τώρα τη θέση στην οποία θα τερματίσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό παιχνίδι. Θα είναι η τελευταία μας πρόβα για τα play off και θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια, όπως κάνουμε σε όλα τα τελευταία παιχνίδια.

Θα είναι ωραίο να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας για να μας ωθήσει για τη συνέχεια. Στο ματς της Τετάρτης (09/05), ο Πανιώνιος δεν είχε φιλάθλους λόγω τιμωρίας και πάντα αυτό είναι πολύ παράξενο για έναν αθλητή. Είναι πολύ διαφορετική εμπειρία να αγωνίζεσαι σε ένα άδειο γήπεδο. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για τα play off. Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος. Παίζουμε καλά, αισθανόμαστε δυνατοί και όσο μένουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …