Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κόουτς ΠΑΟΚ: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”

Κόουτς ΠΑΟΚ: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”

paok omadiki pic

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο προπονητής του μίλησε για αυτό. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη ώστε να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Επιστρέφοντας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και πάνω σε αυτό δουλέψαμε, ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς για να είμαστε άμεσα έτοιμοι, για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει στην κατηγορία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετή πίεση και να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.

Χρειαζόμαστε μία νίκη για να κλείσουμε θέση στην τετράδα και για να την πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, στοιχείο που μας έλλειψε στο τελευταίο παιχνίδι, να μείνουμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας, με ενέργεια στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…