Κεντρική Basket League Λαύριο “Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας”

“Κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας”

Το Λαύριο πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αυτήν τη φορά κόντρα στον ΓΛ Φάρο. Ο Χρήστος Σερέλης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ανέφερε ότι το παιχνίδι σήμερα το κέρδισαν από την άμυνα τους. Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε ότι δεν είχαν ρυθμό στην επίθεση μετά τη διακοπή και ότι οι δύο νέοι ξένοι της ομάδας δεν είναι το ίδιο ποιοτικά μ΄αυτούς που αποχώρησαν.

Αναλυτικά:

“Ύστερα από 3 εβδομάδες που πέρασαν είναι λιγάκι δύσκολο να κρατήσεις τον ρυθμό σου στο τέλος του πρωταθλήματος, είχαμε πει με τα παιδιά ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα μας, διότι θα ήταν πολύ δύσκολο να έχουμε ρυθμό στην επίθεση, είχαμε και τις 2 αλλαγές των ξένων που και αυτές οι παίχτες ποιοτικά δεν είναι το ίδιο καλοί όσο οι προηγούμενοι, ξέραμε ότι θα είχαμε μία διαφορετική ομάδα, σε γενικές γραμμές είχαμε την ίδια φιλοσοφία αλλά σίγουρα έπρεπε να κοιτάξουμε την άμυνα μας περισσότερο από άλλα παιχνίδια στην έδρα μας.

Ξέραμε ότι είχαμε μία ομάδα με κίνητρο που ήθελε μία νίκη ακόμα τουλάχιστον, αυτό νομίζω μας βοήθησε διότι μπορέσαμε να βάλουμε στο μυαλό ων παιδιών ότι είναι σημαντικό το παιχνίδι και για την αντίπαλη ομάδα και έτσι ήταν πιο συγκεντρωμένοι αποδώσανε σε ένα κομμάτι της άμυνας όπως είχαμε ζητήσει και καταφέραμε έτσι από την άμυνα μας και κλέψαμε το παιχνίδι, διότι στην επίθεση αν και είχαμε λύσεις δεν ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε αρκετά λάθη 17 στο σύνολο, ήμασταν φανερά εκτός ρυθμού.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και το πιστεύω έχει γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και από τους προπονητές της Λάρισας όλο αυτό το χρόνο, ακούμε και ξέρουμε τι γίνεται, και αυτή η προσπάθεια έχει σχεδόν ευοδωθεί θέλω να δώσω συγχαρητήρια κυρίως στους Έλληνες παίχτες της Λάρισας που είναι γενναίοι θέλουν να παίξουν, κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια και πραγματικά τους αξίζει να μείνουν στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Super Cup

Τα εισιτήρια του δεύτερου Super Cup, βρίσκονται διαθέσιμα στην αγορά και ο κόσμος έχει την…