Κεντρική Basket League Άρης “Καυτό” Παλέ, Αθηναίου και Μπελ…

“Καυτό” Παλέ, Αθηναίου και Μπελ…

pale 1

Ο Άρης βαθμολογικά παραμένει σε δύσκολη κατάσταση αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο… απλά, εφόσον εκμεταλλευτεί το “σπίτι” του. Στους “κίτρινους” περιμένουν την στήριξη του κόσμου στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και θα ήθελαν ένα “καυτό” Παλέ (με κόσμια συμπεριφορά φυσικά) απέναντι στον Πανιώνιο (5/5) και το Ρέθυμνο (9/5).

Πρώτα θα διεξαχθεί το ματς με τους “κυανέρυθρους”, στο οποίο υπάρχει το “πρέπει” της νίκης για τον Άρη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αγωνιστούν οι Αθηναίου και Μπελ που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς στη γάμπα του αριστερού ποδιού και στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού αντίστοιχα, απλώς θα πρέπει να υπάρχει ειδική διαχείριση στις προπονήσεις λόγω των θλάσεων που είχαν υποστεί) και το θετικό αποτέλεσμα θα “απομακρύνει” τις όποιες… περιπέτειες στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί πως δεν έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες για είσοδο των “κιτρίνων” στα πλέι οφ, θα πρέπει όμως να υπάρξουν συνδυασμοί αποτελεσμάτων για να γίνει αυτό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στη παρούσα φάση το πρώτο ζητούμενο είναι να αξιοποιήσει την δύναμη της έδρας του ο Άρης απέναντι στον Πανιώνιο και θα γίνει το σχετικό κάλεσμα προς τον κόσμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι Μάτζικ διέσυραν τους Κάβς με καταπληκτικό Μπανκέρο

Οι Μάτζικ μείωσαν σε σε 2-1 τη σειρά με οδηγό τον Μπανκέρο. Με τον Πάολο Μπανκέρο να γράφε…