Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ισοφάριση ή σκούπα

Ισοφάριση ή σκούπα

paok me aek

Την ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά της Basket League θα έχουν σήμερα (19/5) ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κι ο Προμηθέας. Οι τέσσερις ομάδες προηγούνται με 1-0 στις νίκες κόντρα σε Κολοσσό, Κύμη, ΑΕΚ και Λαύριο, αντίστοιχα και χρειάζονται μία νίκη για να “κλείσουν” θέση στην τετράδα.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να περάσουν κι από τη Ρόδο, “σκουπίζοντας” τον Κολοσσό, ενώ το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει κι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κύμη, με τη διαφορά ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ζόρισε αφάνταστα τους Πειραιώτες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΣΕΦ και θέλει να τους βάλει δύσκολα και στη Χαλκίδα.

Το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στο “Νίκος Γκάλης”, με την ΑΕΚ να αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΠΑΟΚ και να θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 1-1 και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι στην Πυλαία.

Δύσκολο έργο έχει και το Λαύριο, το οποίο καλείται να νικήσει εντός έδρας τον Προμηθέα. Οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν να σκουπίσουν την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, η οποία στάθηκε, πάντως, εξαιρετικά στο πρώτο παιχνίδι στο “Τόφαλος”.

Το πρόγραμμα:  
16.00 Κολοσσός Ρ.-Παναθηναϊκός Συμεωνίδης-Θεονάς-Πιτσίλκας (Ξάνθος) ΕΡΤ 1
16.00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Σχινάς-Σώμος-Παναγιώτου (Ντάβαρης) CosmoteSport 4
18.00 Κύμη-Ολυμπιακός Διαμαντής-Μαλαμάς-Κάρδαρης (Δεσάρτης) ΕΡΤ 1
20.00 Λαύριο-Προμηθέας Π. Αναστόπουλος Π.-Δεσλής-Παντελίδης (Παλάτος) ΕΡΤ 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…